Aanhanger huren voor bij het opruimen

Bent u lekker aan het opruimen in huis of in de garage en moeten alle overbodige spullen naar de stort? Dan kunt u dit beste doen met een aanhanger. Autoverhuur Nuenen verhuurt diverse aanhangers die u helpen met het vervoeren van alle spullen. Eenvoudig af te halen en tegen een scherpe prijs.

Met aanhanger naar de stort

Het huis opruimen, de garage uitmesten en alle gevulde dozen nog eens goed uitpluizen. Tegen de verveling of gewoon voor een fris en opgeruimd huis, er zijn verschillende redenen om alles eens goed op te ruimen. Om de trip naar de stort makkelijker te maken kunt u het beste een aanhanger huren waar alle overbodige spullen makkelijk in vervoerd kunnen worden. Dat bespaart u meerdere ritjes en zorgt ervoor dat alles veilig aankomt.

Verschillende maten

We verhuren bij Autoverhuur Nuenen verschillende aanhangers met diverse maten. Zo hebben we eenvoudige aanhangers die iedereen gewoon met een B-rijbewijs kan besturen. Deze praktische aanhangers zijn al voor € 15,- per dag te huren. We hebben ook grote open aanhangers die alleen te gebruiken zijn met een BE-rijbewijs. Ook hier hebben we weer verschillende groottes in, zodat alles makkelijk verplaatst kan worden. Deze variëren in huurprijs van € 49,50 tot € 65,- per dag.

Verkrijgbaar op meerdere afhaallocaties

Als u graag een aanhanger wilt gebruiken om alle spullen naar de stort te brengen dan zorgen wij dat er een mooie aanhanger voor u klaar staat voor een veilige rit. De aanhangers zijn af te halen op diverse locaties, zodat er altijd eentje bij u in de buurt klaarstaat. U kunt zelf bepalen waar u de aanhanger afhaalt.

Aanhanger huren?

Wilt u graag een aanhanger huren om uw garage, huis of tuin helemaal op te ruimen en alle spullen naar de stort te verhuizen? Maak dan gebruik van de aanhangers van Autoverhuur Nuenen. We helpen u graag aan een gepaste aanhanger. Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag hoe we u het beste kunnen helpen.

Aanhanger huren