9-persoonsbus

De zomer is in volle gang, tijd voor vakantie, festivals of gewoon een lekker dagje weg. U kunt geen beter vervoer krijgen dan de Peugeot Expert Traveller, een 9-persoonsbus. Deze personenbus kunt u bij Heesbeen huren zonder gedoe. Dankzij onze samenwerking met Autohopper Autoverhuur uit Nuenen is deze ruime bus eenvoudig bij ons te huren. We vertellen graag meer over deze 9-persoonsbus.

Ideaal voor grote groepen

De Peugeot Expert Traveller is bij uitstek geschikt voor het vervoer van grote groepen met veel spullen. Er passen tot wel negen personen in deze bus, zodat u met zijn allen samen kunt reizen. Of u nu op vakantie gaat, een festival op de planning hebt of met een groot gezin of zelfs uw fietsclub op pad wilt, met deze personenbus wordt het een aangename en gezellige reis. De bus beschikt bovendien over een trekhaak, dus er kan ook een aanhanger mee. Wilt u dus fietsen meenemen of heeft u nog extra bagage dan kan deze gewoon mee. Vervoer wordt heel gemakkelijk met de Peugeot Expert Traveller.

Voorwaarden en zomeractie!

De 9-persoonsbus, inclusief trekhaak, is al voor € 119,- per dag te huren. Dit bedrag is inclusief btw. Deze zomer krijgt u daarbovenop nog een aanbieding, u ontvangt namelijk een dubbel aantal vrije kilometers. Zo krijgt u geen 100 maar 200 vrije kilometers per dag. De huurdag loopt van 08.00 uur ’s ochtends tot de volgende ochtend 08.00 uur. Bij het huren van de bus wordt een borgsom in rekening gebracht. Deze dient per pin te worden betaald aan de verhuurbalie. De huurkosten worden vervolgens achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Ga gezellig met z’n allen op pad

Lekker een dagje eruit of gewoon een paar weken touren, alles is mogelijk als u de Peugeot Expert Traveller huurt. Laad de bus vol met spullen en vertrek. Voor het huren van een personenbus zonder nonsens bent u bij Heesbeen aan het juiste adres. U kunt op elk gewenst moment van de dag de bus bestellen. Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.