ACTIE: 4 spellen huren voor slechts € 100,-!

Bent u op zoek naar iets leuks te doen terwijl u thuis zit? Heesbeen helpt u graag de verveling tegen te gaan en heeft daarom een leuke actie. U kunt nu vier spellen huren voor slechts € 100,-! U heeft hierbij de keuze uit ons brede assortiment aan gezelschapsspellen en interactieve spellen voor het gezin. Met Heesbeen hoeft u zich thuis niet langer te vervelen.

Huur een week tegen de dagprijs

Dankzij deze spelactie profiteert u van korting op vier verschillende spellen. U krijgt de spellen namelijk een week in huis en betaalt slechts de dagprijs. Zo kunt u een hele week genieten van de vier zelfgekozen spellen en betaalt u maar voor één enkele dag. Voor € 100,- heeft u een week lang spelplezier in huis.

Diverse spellen

Voor de vier spellen krijgt u de keuze uit het ruime assortiment van Heesbeen. U kunt kiezen uit: Boompje bouwen4 op 1 rijXL JengaBibberspiraalToren van PisaSjoelbak standaardDartspelTangram PuzzelBalanceer LabyrintHand LabyrintOnderuitCactusspelLevende KruiwagenKlomplopenXL Wip-wapXL OctopusXL CubeXL SelectXL MikadoPedalo’sMuizenmeppenBoter, kaas en eierenZeeslag. U bepaalt zelf welke vier spellen u in huis wilt halen.

Speel samen vanuit huis

De spellen zijn geschikt voor het hele gezin en geven u de mogelijkheid om gezellig samen vanuit huis toch iets leuks te doen. Sommige spellen kunt u in de tuin doen zodat u ook nog kunt genieten van het weer, maar ook in de woonkamer kunt u vol aan de bak met deze spellen. U krijgt de hele week de tijd om de rest van het gezin uit te dagen.

Kies direct vier spellen uit bij Heesbeen

Wilt u een week lang kunnen genieten van de meest uiteenlopende spellen? Van gezelschapsspellen tot XL variaties tot actieve spelletjes voor in de tuin, Heesbeen biedt u vier spellen voor een week tegen de dagprijs. Heeft u al vier toffe spellen op het oog? Neem dan contact op en wij zorgen dat ze bij u in huis komen!

Actie spellen

SONY DSC