ACTIE: Springkussen voor in uw tuin

Wilt u uw kinderen lekker laten spelen in de tuin nu ze amper naar buiten kunnen? Bij Heesbeen profiteert u nu van onze springkussenactie! U kunt voor een hele week een springkussen voor in de tuin huren tegen de dagprijs. Dan kunnen u kinderen volop genieten van deze attracties!

Eenvoudig bij u in de achtertuin

Buiten spelen is slechts beperkt mogelijk voor uw kinderen maar u wilt ze toch de ruimte geven om te spelen, zeker nu het weer steeds mooier wordt. Dat kan natuurlijk in uw eigen achtertuin, maar dan zijn de mogelijkheden vaak al snel op. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een springkussen in uw eigen achtertuin op te zetten. Zo kunnen de kinderen lekker springen en spelen in de veilige omgeving van uw eigen achtertuin.

Diverse springkussens

Bij Heesbeen kunt u kiezen uit diverse springkussens. Van themakussens tot mooie springkussens met dak. We hebben een breed assortiment kussens met uiteenlopende afmetingen, zodat er voor iedere achtertuin wel een geschikt springkussen te vinden is! We hebben bovendien een mooie lijn springkussens in thema, zoals het Western springkussen, het onderwater Aqua springkussen, een Schatkist springkussen en het Unicorn springkussen.

Profiteer zolang de scholen dicht zijn

De Springkussenactie geeft u de mogelijkheid om een springkussen te huren voor een complete week tegen de dagprijs. Dat betekent dat u een springkussen dat normaliter € 110,- per dag kost nu voor diezelfde prijs een hele week in de tuin hebt staan. Deze actie loopt zolang als de scholen gesloten zijn en de kinderen dus niet naar school moeten. Profiteer nu dus nog van deze actie en geef u kinderen speelplezier in uw eigen achtertuin.

Direct uw springkussen huren

Wilt u uw kinderen de mogelijkheid geven om lekker in de tuin te spelen en te springen? Huur dan een springkussen van Heesbeen en laat uw kinderen een week lang genieten van een topattractie tegen de dagprijs. Wilt u een van onze springkussens huren of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op.

Actie springkussen