Altijd een succes: de Decibelmeter!

Hoe weet u nu zeker welk team uw publiek het beste vindt? Met onze Decibelmeter kunt u voor eens en voor altijd met zekerheid de strijd beslissen! Laat het publiek zo hard mogelijk juichen en applaudisseren voor hun favoriet, bij degene waar ze het meest geluid bij maken heeft gewonnen. Met onze Decibelmeter zit de sfeer er meteen in, waar u hem ook voor inzet. Wilt u graag meer weten over deze klassieker? We vertellen u hier wat u kunt verwachten van onze populaire applausmeter.

Meet het enthousiasme van uw publiekdecibelmeter

Als het publiek bij beiden teams, spelers of strijders hard applaudisseert of juicht is het onmogelijk om te beslissen wie er nu gewonnen heeft. Met onze applausmeter bestaat hier geen discussie meer over: deze geeft namelijk precies aan hoeveel geluid er wordt gemaakt. Ook geeft u met deze Decibelmeter een speciale draai aan uw evenement en is het een fantastisch extraatje voor een wedstrijd! Elk soort wedstrijd kan besloten worden met deze meter. Organiseert u een talentenshow, bonte avond, een voorstelling of bijvoorbeeld een danswedstrijd? Dan is dit de ideale oplossing voor de puntentelling.

Grijp de aandacht met onze applausmeter

Plaats de meter op een statief zodat deze tot wel 2 meter hoog komt! Zo kan heel het publiek meekijken met de score op de Decibelmeter. Dankzij het LED-display van 7 centimeter kan iedereen duidelijk aflezen hoe hard er wordt gejuicht, zo geeft u het publiek een echte stem. De Decibelmeter meet van 60 tot maar liefst 125 decibel en meet dus alles zo luid tussen een normaal gesprek tot een kettingzaag. Voor nog geen €100,- kunt u onze Decibelmeter al een hele dag huren voor uw evenement! Eén ding is zeker: het publiek krijgt hierdoor een onvergetelijke ervaring.

Maak uw evenement compleet met Heesbeen

Heesbeen heeft alles in huis om uw evenement om te toveren in een waar succes. Is onze Decibelmeter precies wat u nog nodig heeft om de dag helemaal af te maken? Bestel of reserveer deze dan snel voor de juiste datum. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zou u eerst wat meer informatie willen over dit leuke attribuut? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen. Tot snel bij Heesbeen!