Attracties voor voetballiefhebbers

Wij bieden een hoop attracties aan voor voetballiefhebbers. Organiseert u binnenkort een evenement voor een voetbalclub, een evenement voor voetballiefhebbers of een feest met een voetbalthema? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van verschillende voetbalattracties!Voetballiefhebbers

Opblaasbare voetbalboarding

Wij informeren u graag over de verschillende attracties die u bij ons kunt huren voor één van de bovenstaande evenementen. Zo verhuren wij bijvoorbeeld een voetbalboarding. Dit is de ideale manier om een speelveld te creëren. U kunt deze op het gras, op zand of op stenen gebruiken. De opblaasbare wanden lopen tot aan de grond, zodat er geen bal vast komt te zitten.

Levensgroot tafelvoetbal

Eén van onze persoonlijke favorieten is het levensgrote tafelvoetbal. Ideaal als spelonderdeel in een meerkamp of te gebruiken bij een competitie. Deze attractie is bedoeld voor twee teams van elk vijf spelers. Hiermee beleeft u urenlang speelplezier!

Rodeovoetbal

De Rodeovoetbal is een variant op de vertrouwde Rodeostier, maar dan speciaal voor voetballiefhebbers! Het begint langzaam, maar de bal gaat steeds sneller draaien. De kunst is natuurlijk om er dan zo lang mogelijk op te blijven zitten. Mocht u er toch afvallen, is het luchtkussen er voor een zachte landing.

Schieten

Wij hebben ook een assortiment aan schietattracties speciaal voor voetballiefhebbers, zoals een reuze doel, de leeuw met de stropdas of onze voetbalschietschijf. Het doel van deze attracties is om zo veel mogelijk punten te scoren door raak te schieten.

Attracties voor voetballiefhebbers

Dit is slechts een deel van ons ruime aanbod aan attracties voor voetballiefhebbers. Neem gerust even een kijkje in onze webshop of neem contact op voor meer informatie!