Auto of aanhanger huren

Wilt u bij ons een attractie huren, maar heeft u geen eigen vervoer? Of wilt u binnenkort een dagje weg en heeft u geen voertuig waar iedereen in kan? Dan heeft Heesbeen voor u de oplossing. Naast het verhuren van attracties kunt u bij Heesbeen ook terecht voor het huren van voertuigen en aanhangers. Wij vertellen u hier graag meer over.

Auto of personenbus huren

Gaat u binnenkort een dagje weg of gaat u met vakantie? U heeft bij Heesbeen de keuzemogelijkheid uit een brede selectie auto’s of persoonsbussen. Deze voertuigen bieden u en uw hele gezelschap zowel comfort als gezelligheid. Al onze auto’s zijn uitgerust met airco en de nodige laadruimte. U huurt bij ons altijd snel, goedkoop en eenvoudig een auto die u gegarandeerd veilig naar uw bestemming zal brengen.

Auto of aanhanger huren

Aanhangers en bakwagens

Gaat u verhuizen of moet u grote goederen vervoeren? Dan kunt u bij Heesbeen gebruik maken van onze selectie aanhangers of verhuisbussen. Wij bieden u mogelijkheden in verschillende maten en categorieën, zodat u altijd een geschikt model vindt. Door een aanhanger of bakwagen te huren hoeft u niet eindeloos op en neer te blijven rijden. Verder worden uw eigendommen dan op een veilige en verantwoordelijke manier vervoerd.

Attracties vervoeren

Heeft u bij ons een attractie gehuurd, maar bent u zelf niet in het bezit van een geschikt vervoersmiddel? Wij kunnen u hierbij helpen. Wanneer u bij ons een attractie huurt zorgen wij ervoor dat deze kant en klaar voor u gereed staat in een huurauto op de door u gekozen tijd. U kunt er ook voor kiezen om de attractie door ons te laten bezorgen en ophalen. Wij maken het huren van attracties graag zo eenvoudig mogelijk voor u.

Huur uw voertuig bij Heesbeen

Bent u geïnteresseerd in een voertuig of aanhanger? U huurt bij ons altijd veilig en goedkoop. Voor meer informatie of eventuele vragen kun u altijd contact met ons opnemen. We kijken graag hoe we u het beste kunnen helpen.