Autoverhuur Nuenen

Heesbeen heeft naast de attractieverhuur nu ook een extra verhuurservice: Autohopper Nuenen. Dankzij een nieuwe samenwerking met Autohopper Autoverhuur kunnen we u nu ook voorzien van personenauto’s en bestelbussen. Dus zoekt u nog een autoverhuur op maat? Dan kunt u nu ook bij ons terecht!

Autoverhuur NuenenFlexibel vervoer

Dankzij de verbeterende economie is flexibel vervoer voor bedrijven steeds aantrekkelijker. Een auto of bestelbus is echter vaak maar voor een korte periode nodig. Voor een dag, week of maand willen bedrijven dan ook geen nieuwe auto aanschaffen of leasen, en dan is huur een ideale oplossing. Dankzij het aansluiten bij Autohopper kunnen wij u vanaf nu voorzien in professioneel flexibel vervoer.

Diverse modellen

Wij hebben voor diverse klussen de juiste auto. U kunt diverse modellen bij ons vinden, variërend van een compacte auto, tot een ruime station of bestelbus. Het is ook mogelijk een meubelbak met laadlift te bij ons te huren. Wij verhuren alleen jonge auto’s met luxe uitvoering. Hierdoor is ons verhuur gegarandeerd veilig en representatief voor uw bedrijf. Zo gaat u met een goed gevoel de weg op.

Mogelijkheden autoverhuur

U kunt voor verschillende redenen een auto huren voor een korte periode. Denk hierbij aan:

  • Inzet tijdelijk vervangend vervoer
  • Tijdelijk of nieuw personeel dat een auto nodig heeft
  • Projectmatige inzet
  • Vervoeren van goederen

In combinatie met attractie

De autoverhuur biedt ons ook meer mogelijkheden in de verhuur van de attracties. Huurt u bijvoorbeeld een attractie bij ons, dan kunnen we deze voor u in een transportbus laden. U kunt de bus inclusief attractie bij ons komen ophalen, zodat u er zo mee weg kan rijden.

Auto huren?

Wilt u een auto op maat huren voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van onze autoverhuurservice! Wij helpen u graag aan een auto die past bij uw bedrijf. Voor vragen of meer informatie over onze autoverhuur kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.