Bakwagens bij Autoverhuur Nuenen

Wilt u zelf gaan verhuizen? Dan heeft u het juiste vervoer nodig om alle spullen veilig en heel op uw nieuwe bestemming te krijgen. Daarvoor kunt u de bakwagens van Autoverhuur Nuenen inschakelen. Verhuizen wordt een eitje met deze grote verhuisbussen die al uw spullen makkelijk verhuizen.

Eenvoudig verhuizen met onze bakwagens

Verhuizen kan een flinke klus zijn, zeker wanneer u alles in uw kleine personenauto moet vervoeren. Een verhuisbedrijf inhuren kan u veel tijd schelen, maar loopt wel vaak aardig in de kosten. Dan kan het huren van een verhuisbus alles makkelijker maken. Dit is een stuk goedkoper dan een verhuisbedrijf. Dankzij de bakwagen van Autoverhuur Nuenen kunt u de spullen zo inladen. De verhuisbus heeft 20m3 laadruimte en kan daarmee aardig wat vervoeren. Samen met wat familie of vrienden is het verhuizen met deze bakwagen een stuk aangenamer.

Alles erop en eraan met een gehuurde bakwagen

Niet alleen de laadruimte is natuurlijk van belang bij het verhuizen. Onze bakwagens zijn voorzien van de handigste extra’s. Zo beschikt de bestelbus over een laadlift waardoor het sjouwen al een stuk gemakkelijker wordt. Op deze manier kunnen de zware spullen ook comfortabeler verplaatst worden. Daarnaast zit er aan de bus een trekhaak zodat een extra aanhanger geen probleem is. De aanhanger kunt u uiteraard ook verkrijgen bij Autoverhuur Nuenen. Een ander voordeel is dat onze verhuisbussen te huren zijn zonder reclame. Zo hebben we een compleet witte bakwagen zonder enige vorm van reclame. Dan kunt u rustig de weg op met al uw spullen.

Voorwaarden bij het huren van een bakwagen

U kunt de grote bakwagen van 20m3 al voor € 119,- per dag huren. Dit bedrag is inclusief btw en 100 vrije kilometers. U kunt de bus gewoon besturen wanneer u in het bezit bent van een B-rijbewijs. De huurdag loopt van 08.00 uur ’s ochtends tot de volgende ochtend 08.00 uur. Dit geeft u alle tijd om te verhuizen. Wanneer u de verhuisbus huurt wordt er een borgsom in rekening gebracht, die per pin betaald dient te worden bij de verhuurbalie. De huurkosten worden vervolgens achteraf verrekend met de betaalde borg.

Ga voor een van de bakwagens bij Autoverhuur Nuenen

Wilt u een grote bak om te verhuizen of om spullen te verplaatsen? Kijk dan eens naar de verschillende bakwagens van Autoverhuur Nuenen. Daarmee bent u verzekerd van een comfortabele en veilige manier van verhuizen. Voor meer informatie of vragen over ons bakwagens kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.