Bedankt voor de mooie reviews!

Bij Heesbeen zetten we ons elke dag in voor onze klanten. Dit doen we niet alleen door het leveren van de leukste attracties, we gaan ook voor een prettige samenwerking en een uitstekende service. De laatste twee jaar hebben we de impact van de pandemie goed gevoeld en daarom zijn we ook erg blij met het feit dat we weer enthousiast door mogen gaan met het aankleden van diverse evenementen en feesten!

We kijken terug op een mooi jaar

Ondanks de drukte en de volle planning hebben we dit jaar met al onze medewerkers ons uiterste best gedaan om alles in goede banen te leiden en iedereen een dag of weekend naar wens te geven. We hebben dan ook mooie recensies van jullie ontvangen waar we ontzettend blij mee zijn!

“Topservice van enthousiaste medewerkers met de geweldigste attributen voor elke party! Echt een aanrader!!”

“Super samenwerking partner, samen sta je sterk.”

“Vriendelijk, service staat voorop.”

“Geplaagd door Coronaregels inventief en creatief in de verhuur. Superleuk zijn de kinderfeesten, wat een puur plezier, als je al zo weinig mag is het hier een super verjaardagfeest of gewoon om samen te keten.”

“Goede service vriendelijk en hulpvaardig Leuk personeel :)”

Wij zijn erg blij met een steuntje in de rugreviews

Hebben we in het afgelopen jaar een fijne samenwerking gehad waarover u iets kwijt zou willen? Dan zouden we het erg waarderen als u ons een steuntje in de rug geeft met een review voor Heesbeen! Alle kleine beetjes helpen in deze tijd en we zouden het super vinden om van u te horen.

Heesbeen staat voor u klaar

Heeft u aankomend jaar plannen waarvoor u attracties, promotie, publiekstrekkers of tenten en kramen nodig heeft? Denk dan aan Heesbeen. Wij voorzien u graag van de leukste benodigdheden om uw evenement of feest een waar succes te maken. Ook voor advies of meer informatie kunt u bij ons altijd aan de bel trekken. Neem gerust contact met ons op. Al onze medewerkers staan in 2023 weer graag voor u klaar!