Bekijk onze winterattracties

De winter is een tijd vol feestdagen, wat betekent dat er genoeg evenementen, borrels, markten en feesten uit de grond schieten. Wij hebben een prachtige selectie gemaakt van winterattracties die ideaal in te zetten zijn op uw evenement, waardoor u een onvergetelijke dag creëert voor uw bezoekers, collega’s of gasten. Van decoratie tot aan springkussens, Heesbeen heeft alles voor u in winterse sferen! Bekijk ons assortiment winterattracties overzichtelijk op de website. Wij vertellen u graag meer in deze blog.

De juiste decoratiewinterattracties huren

Als we kijken naar decoratie om in de wintersferen te komen, hebben wij meerdere mogelijkheden voor u in het assortiment. Wat denkt u van een arrenslee met rendier als decoratie en superleuke foto mogelijkheid? Ook kunt u een sportieve wintersfeer creëren met ons decor skirek. En onze Kerstman van 4,5 meter mag natuurlijk niet missen als publiekstrekker!

Organiseert u een middag met Sinterklaas of de Kerstman? Laat deze dan plaatsnemen op onze prachtige rode zetel! Zo maakt u het extra realistisch voor de aanwezige kinderen en kleedt u de ruimte tegelijkertijd sfeervol aan.

Winterse luchtkussens

Ook als het gaat om springkussens en hindernisbanen hebben we meerdere opties voor u klaarliggen om écht in de wintersferen te komen. Voor welk luchtkussen u ook gaat, u houdt de jongeren onder uw publiek een hele dag zoet! Bekijk hier eenvoudig de verschillende mogelijkheden:

De leukste spellen voor jong en oud

Lijkt het u leuker om uw gasten, collega’s of bezoekers te vermaken met attracties met een groot spelelement? Dan kunt u niet missen met onze winterse rodeo’s! Kies voor onze populaire rodeo rendier of ga voor de ontzettend leuke rodeo husky en laat uw bezoekers vechten voor de high score!

Of wilt u een vriendelijk sneeuwballengevecht organiseren zonder koude handen en natte kleding? Dan is sneeuwbalwerpen een geweldige optie. Het maakt gebruik van zachte sneeuwballen die perfect zijn voor leuke competitieve activiteiten. Gooi de klittenband sneeuwballen op het grote winterdartbord en probeer de hoogste score te halen. En heeft u al gedacht aan koemelken? Dat kan met onze echte Winterse Milka koemelken! Hierbij is het de bedoeling om in een bepaalde tijd zo veel mogelijk te melken. Wie kan het het beste?

Een onvergetelijke winter met Heesbeen

Ook voor het nodige verankeringsmateriaal zoals haringen en scheerlijnen kunt u bij Heesbeen voor een heel klein prijsje terecht. Wij hebben alles in huis om uw winterse evenement om te toveren tot een waar succes. Heeft u vragen met betrekking tot onze collectie, de levering, afhaling, of installatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten zodat u zorgeloos de nodige materialen en attracties kunt huren.