Beleef een onvergetelijke Burendag met Heesbeen!

Op 23 september staat de nationale Burendag weer voor de deur, een dag waarop buren in heel Nederland samenkomen om hun buurtgenoten beter te leren kennen en de banden te versterken. Dat vinden we heel gezellig! Met onze uitgebreide collectie attracties kunnen alle kinderen uit de buurt de hele dag volop plezier beleven en samen leuke herinneringen creëren!

Saamhorigheid in de buurtattractie burendag

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds, met als doel buren dichter bij elkaar te brengen. Door gezamenlijke activiteiten te ondernemen, wordt de buurt niet alleen gezelliger, maar ook socialer en veiliger. Burendag vormt een eerste stap om de banden te versterken. Heesbeen staat klaar om deze dag samen met u bijzonder te maken.

Heesbeen maakt Burendag extra feestelijk

Als u nog geen idee heeft voor een leuke activiteit op Burendag, dan helpen wij bij Heesbeen u graag op weg met onze diverse attracties. Wat dacht u van een leuk springkussen of een spannende stormbaan, waarbij u uw buren kunt uitdagen om te zien wie het parcours het snelst kan afleggen? Als u op zoek bent naar leuke spelletjes of zelfs echte XL spellen, bieden we competitieve elementen zoals het grote twisterspel of een uitdagende rodeostier. Wilt u Burendag in een speciaal thema steken? Dan stellen we met plezier complete themapakketten naar keuze voor u samen met verschillende attracties.

50% korting op de 2e huurdag!

Wist u dat wij u een leuke korting bieden als u attracties 2 dagen huurt? Op de 2e dag betaalt u maar 50%! Combineer bijvoorbeeld een kleurrijke draaimolen met een vrolijk springkussen en geef alle kinderen uit de buurt een onvergetelijk weekend voor een leuke prijs. Bij het huren van een van onze attracties tijdens Burendag dient u de attractie zelf af te halen in ons magazijn in Nuenen. U bent van harte welkom om de attractie op te halen bij het magazijn aan de Kruisakker. Indien u geen geschikt vervoer heeft, kunt u altijd een aanhanger of bus huren om de attractie te transporteren.

Uw Burendag wordt met Heesbeen één groot feest!

Met de vele mogelijkheden van Heesbeen Attractieverhuur kunt u van Burendag een onvergetelijk feest maken. Reserveer snel een attractie die perfect bij uw buurt past en geniet samen van een fantastische dag voor alle leeftijden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze attracties? Neem dan gerust contact met ons op. Dit jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over de invulling van Burendag. Met de attracties van Heesbeen Attractieverhuur wordt het gegarandeerd een dag vol plezier en verbondenheid. Vier Burendag 2023 met Heesbeen en maak van uw buurt een nog fijnere en gezelligere plek!