Bent u al klaar voor de introductie weken van het nieuwe schooljaar?

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat de introductieweken weer van start gaan! Een spannende periode waarin nieuwe studenten elkaar leren kennen en zich thuis gaan voelen op hun nieuwe school of universiteit. Bij Heesbeen Attractieverhuur geloven we dat een geweldige start van het nieuwe academische jaar onvergetelijke herinneringen creëert en de basis legt voor een succesvolle studietijd. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om de introductieweken van uw onderwijsinstelling een knallende start te geven!

Leer elkaar kennen met onze interactieve spellenintroductieweek spellen huren

Tijdens de introductieweken draait het om het creëren van een hechte band tussen nieuwe studenten. Onze interactieve spellen zijn perfect om het ijs te breken en zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Denk bijvoorbeeld aan onze uitdagende stormbanen, waar teams tegen elkaar kunnen strijden om de snelste tijd. Of organiseer een leuke zeskamp met spellen als touwtrekken, levend tafelvoetbal en zaklopen. Met deze activiteiten leren studenten niet alleen elkaar beter kennen, maar werken ze ook samen en ontwikkelen ze een gevoel van saamhorigheid.

Wij hebben al uw benodigdheden voor u klaar liggen

Een geslaagde introductieperiode is niet compleet zonder een spetterend feest. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we een uitgebreid assortiment feestelijke attracties die perfect zijn om het schooljaar goed te beginnen. Ook hebben we party benodigdheden in huis waarmee u zorgt voor een goede sfeer! Denk aan decoratie, tafels en stoelen, tenten en kramen, facilitair of bijvoorbeeld een bar en benodigdheden.

Makkelijk en flexibel

Heesbeen Attractieverhuur zorgt niet alleen voor geweldige attracties, maar ook voor een gemakkelijk en flexibel verhuurproces. We bieden hulp bij het kiezen van de juiste attracties die perfect passen bij uw programma en budget. Onze attracties zijn van hoge kwaliteit en worden grondig geïnspecteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Bovendien kunt u de attracties zelf afhalen in ons magazijn in Nuenen, zodat u volledige controle heeft over de planning.

Begin het nieuwe schooljaar samen met Heesbeen!

Maak van de introductieweken van het nieuwe schooljaar een groot succes met Heesbeen Attractieverhuur! Onze attracties en spellen zorgen voor een bruisende en gezellige kennismaking tussen de nieuwe studenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij staan klaar om uw introductieweken onvergetelijk te maken!