Bijverdienen bij de leukste attractieverhuur van Nederland?

Wil jij in je weekend of tijdens verschillende feestdagen goed bijverdienen door te zorgen dat het verhuren van attracties probleemloos verloopt? Dan hebben wij leuke opdrachten voor je! Wij zijn op zoek naar weekendkrachten die het leuk vinden om onder de mensen, in de buitenlucht, hard te werken. We zoeken onder andere nieuwe aanwinsten voor het op- en afbouwteam, event begeleiders, chauffeurs en technische ondersteuning in het magazijn. Ben jij benieuwd naar wat dit precies inhoudt? We vertellen je graag meer over de vele open plekken in ons team!

Gezellig werken op evenementenbijbaan heesbeen

Het evenementenseizoen gaat weer van start! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team kunnen versterken tijdens weekend en feestdagen. Vind jij het gezellig om onder de mensen te werken, werk je graag samen met een hecht team en word je niet zenuwachtig van een beetje tillen en sjouwen? Dan hebben wij jou hard nodig tijdens de zonnige dagen dit jaar! Kom gezellig werken met je partner, vriend, broer of buurjongen voor het verdienen van een extra zakcentje in het weekend of tijdens feestdagen.

Wat kun jij voor ons betekenen?

Jij gaat er samen met ons team voor zorgen dat de attractieverhuur vlekkeloos verloopt. De attracties en spellen moeten worden gebracht en opgehaald, op- en afgebouwd en weer netjes in het magazijn geplaatst worden. Ook is het bij sommige evenementen nodig om toezicht te houden op de attracties voor de veiligheid van de gebruikers. Houd jij een oogje in het zeil? Hierbij werk je dus een dagje mee op locatie en ben je gezellig onder de mensen die natuurlijk met een goed humeur rondlopen op het evenement. Dit afwisselende takenpakket zorgt ervoor dat geen één dag hetzelfde is en dat jij je nooit verveelt tijdens je werkdagen bij Heesbeen. Samen kijken we naar de meest geschikte taken voor jou, zodat we uiteindelijk een uitstekend werkend team samen kunnen stellen.

Kom bijverdienen bij Heesbeen Attractieverhuur!

Klinkt dit goed in de oren en zou jij wel willen weten hoe een dagje er bij Heesbeen aan toe gaat? Neem dan gerust contact met ons op, stuur ons een bericht op whatsapp of mail je cv naar ons met een korte introductie over jezelf! Tijdens een kennismaking horen we graag meer over jou en vertellen we je alles over de verschillende werkzaamheden in ons bedrijf.