Binnenkort een kraamfeestje organiseren?

Wilt u een kraamfeestje geven voor de geboorte van uw zoon of dochter? Een soort van welkomstparty voor de kleine met leuke en mooie versieringen waarbij al uw vrienden en familieleden langskomen om uw kleintje te zien. Maak deze feestelijke en mooie gelegenheid nog mooier met onze diverse partyverhuur materialen. Denk hierbij aan een geboortebord en slingers. Lees snel verder voor onze verschillende party materialen voor de geboorte van uw kind!

Geboorteborden

ooievaarAangezien u nu papa of mama bent, kunt u dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit is een mooi moment om iedereen op de hoogte te stellen van de geboorte van uw kind door middel van een super mooi geboortebord van Heesbeen. Wij hebben verschillende varianten, waaronder een geboortebord van nijntje, een uil en uiteraard een baby! Maak snel uw keuze en huur bij ons een geboortebord.

Opblaasbare zuigfles

Als u de opblaasbare zuigfles van maar liefst 4,5 meter van Heesbeen in uw voortuin heeft staan, kan niemand zeggen dat ze niet wisten over de geboorte van uw kind. Deze eyecatcher laat direct zien dat u iets te vieren heeft. Laat de buren maar langskomen!

Opblaasbare ooievaar

Wilt u de geboorte van uw kind een feestelijk en bijzonder tintje geven? Huur dan de geweldige opblaasbare ooievaar van Heesbeen. De ooievaar is maar liefst 2,5 meter hoog en is voorzien van touwen om de ooievaar vast te zetten. Deze staat prachtig in uw voortuin.

Decoratie

Uiteraard hebben we ook ballonnen en andere decoratie materialen voor het feestje van uw kind. Denk hierbij aan reuze ballonnen, ballonboog en helium, waarmee u uw ballonnen kunt vullen. Ook kunt u bij ons tenten afhuren, zodat uw gasten in de schaduw kunnen zitten met de warmere dagen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze partymaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om op onze webshop de geschikte materialen te bestellen.