Biologisch afbreekbare ballonnen

Ballonnen oplaten, het is een feestelijke traditie, maar slecht voor het milieu. Anno 2019, waar de consument, maar ook wij steeds duurzamer en milieubewuster worden, willen we graag een vriendelijk alternatief. Bij Heesbeen houden we wel van een feestje en een sfeervolle uitstraling. Daarom hebben we nu hét alternatief: 100% biologisch afbreekbare ballonnen! We vertellen u er meer over.

Alternatief voor de normale ballon

Ballonnen horen bij een feestje. Daarom zijn we de uitdaging aangegaan om te kijken hoe we dit kunnen invullen op een verantwoorde manier. We hebben bij Heesbeen Attractieverhuur nu 100% biologisch afbreekbare ballonnen. Deze latex ballonnen worden gemaakt van sap van een rubberboom en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar. De vertering van een latex ballon duurt even lang als de vertering van een eikenblad. Hierdoor kunnen deze ballonnen dus wél gebruikt worden voor een feestelijke traditie. We verhuren en verkopen losse ballonnen waarmee ieder feest sfeervol aan te kleden is. We hebben zelfs diverse duurzame ballonpilaren en bogen, die gegarandeerd een eyecatcher zijn voor een winkelentree, productpresentatie of feestelijke omlijsting van een evenement.

Heesbeen: de verantwoorde ballonleverancier Biologisch afbreekbare ballonnen

Heesbeen Attractieverhuur is voor oplatingen en andere feestelijke tradities dé ballonleverancier die dit op een verantwoorde manier kan doen. Dit betekent dat onze ballonnen voldoen aan de volgende richtlijnen:

  • goedgekeurde latex ballonnen
  • geen gebruik van kunststof lintjes
  • geen gebruik van snelsluiters van plastic
  • geen gebruik van folieballonnen
  • geen gebruik van folieballonnen zonder ballongewichtje
  • geen releases van ballon clusters, alleen losse oplatingen
  • geen geplastificeerde kaartjes, sterretjes, led-lampjes etc.

Bestel nu uw biologisch afbreekbare ballonnen

Ballonnen horen bij een feestje en zorgen nu eenmaal voor een sfeervolle uitstraling. Wél is het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom is Heesbeen deels overgestapt op duurzame ballonnen en pilaren. Door 100% biologisch afbreekbare ballonnen te huren creëren we hetzelfde effect voor de mens, maar een aanzienlijk beter effect voor de natuur en de dieren. Staat er een feestje of evenement voor de deur? Huur of koop uw biologische ballonnen dan nu bij ons. Neem contact op voor meer informatie.