Duurzame ballonpilaar

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: ballonnenpilaren! Onze ballonnenpilaren en bogen maken iedere winkelentree, productpresentatie of feestelijke omlijsting van een evenement nóg aantrekkelijker. Het perfecte funpromotie artikel dus. In tegenstelling tot de traditionele pilaren en bogen zijn onze nieuwe artikelen gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. En dat biedt een heleboel voordelen voor u!

Duurzame pilaren en bogen blijven altijd mooi!

Onze nieuwe duurzame ballonnenpilaren en bogen zijn gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. Omdat kunststof ballonnen niet leeglopen blijven ze jaren mooi zonder verlies van kwaliteit. Hierdoor lenen de bogen en pilaren zich uitstekend voor een mooie, professionele uitstraling van uw feestelijke omlijsting. De ballonnenpilaren zijn per week te huur en zelfs te koop. U kunt dus zelf bepalen waar en wanneer u de mooie pilaren en bogen inzet.

Gegarandeerd een eyecatcher

Omdat de duurzame pilaren altijd mooi blijven en de kwaliteit niet verliezen, hebben ze een blijvend mooie uitstraling. Het verkoopbord bovenop de pilaar is verlicht en kunt u naar eigen wens laten bedrukken. Zo kunt u structureel de attentiewaarde verhogen en de verkoopkansen blijvend vergroten. Hoe en waar u ze ook gaat inzetten, ze zijn gegarandeerd een eyecatcher.

Pilaren en bogen bestellen?

De nieuwe ballonnenpilaren zijn 100% duurzaam en gegarandeerd een eyecatcher. De pilaren zijn per week te huur en zelfs te koop. Erg handig dus als u bijvoorbeeld langlopende acties of evenementen op regelmatige basis heeft. Wilt u meer informatie over dit product ontvangen of wilt u er direct een of meerdere huren of bestellen? Neem dan contact met ons op.

ballonpilaar
ballonpilaren
ballonpilaar