Duurzame ballonpilaren

Ballonnen staan bekend als een feestelijke traditie, maar zijn helaas slecht voor het milieu. Vooral in deze tijd van milieubewustzijn en duurzaamheid is er daarom een vriendelijk alternatief nodig. Gelukkig bieden wij de perfecte oplossing: Duurzame ballonpilaren! In tegenstelling tot traditionele ballonpilaren en bogen zijn de duurzame artikelen gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. Zo zorgt u dus dat iedere winkelentree of productpresentatie nóg meer straalt, zonder het milieu te belasten. En er zijn nog meer voordelen!

Recyclebaar kunststof

De duurzame ballonpilaren en bogen zijn gemaakt van 100% recyclebaar kunststof. De kunststof ballonnen blijven jaren mooi omdat ze niet vroegtijdig leeglopen, wegwaaien of bezwijken onder de zon. Hierdoor lenen de bogen en pilaren zich uitstekend voor een langdurig mooie, professionele uitstraling van uw feestelijke omlijsting. De ballonnenpilaren zijn per week te huur en zelfs te koop. U kunt dus zelf bepalen waar en wanneer u de mooie pilaren en bogen inzet.

Blijvend mooie uitstraling

Omdat de duurzame pilaren altijd mooi blijven en de kwaliteit niet verliezen, hebben ze een blijvend mooie uitstraling. Het verkoopbord bovenop de pilaar is verlicht en kunt u naar eigen wens laten bedrukken. Zo kunt u structureel de attentiewaarde verhogen en de verkoopkansen blijvend vergroten. Hoe en waar u ze ook gaat inzetten, ze zijn gegarandeerd een eyecatcher.

Pilaren en bogen bestellen?

De nieuwe ballonpilaren zijn 100% duurzaam en trekken gegarandeerd de aandacht. Ze zijn per week te huur of zelfs te koop. Erg handig dus als u bijvoorbeeld regelmatig langlopende acties of evenementen heeft. Wilt u meer informatie over dit product? Of wilt u er direct een of meerdere huren of bestellen? Bezoek de website van de fabrikant om alle mogelijkheden te bekijken of rechtstreeks een bestelling te plaatsen.

ballonpilaar
ballonpilaren
ballonpilaar