De Boerderijdagen vallen dit jaar tijdens het Hemelvaartsweekend!

Tijdens het Hemelvaartsweekend op vrijdag 19 mei en op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, laten melkveehouders door heel het land weer zien waar onze zuivel vandaan komt en hoe deze wordt gemaakt! Op deze gezellige dagen kunnen bezoekers tussen 10:00 en 16:00 uur terecht bij melkboerderijen om te zien en mee te maken hoe het er dagelijks aan toe gaat achter de schermen. Een top dag voor kinderen en heel interessant voor de volwassenen! Organiseert u op Hemelvaartsdag of op de Boerderijdagen een leuk evenement? Maak er dan een speciale beleving van voor uw bezoekers en huur leuke attracties of spellen voor in de buitenlucht bij Heesbeen!

Hoe verwelkomt u uw bezoekers op de Boerderijdagen?boerderijdag

19 en 29 mei komen al dichterbij, dus reserveer snel uw gewenste attracties of benodigdheden naar keuze! Doordat deze dagen populair zijn, is het essentieel om op tijd te beginnen met de voorbereiden voor een succesvolle dag. Vermaak de kids met een springkussen, leuke spellen of een echte stormbaan. Leer kinderen hoe ze moeten koemelken met onze namaak koe of blijf geheel in thema met ons boerderijspringkussen!

Tover uw boerderij om in een feestelijk geheel dankzij ballonnen of andere leuke decoratie, plaats een publiekstrekker op de route zodat de bezoekers weten dat ze er bijna zijn en huur tafels en stoelen om al uw gasten na de rondleiding een plekje te geven. Organiseert u wat leuks op Hemelvaartsdag? Denk dan eens aan tenten of kramen om uw bezoekers wat lekkers aan te bieden!

Heesbeen bezorgt u een zorgeloos Hemelvaartsweekend

Organiseert u een evenement op Hemelvaartsdag of op de boerderijdagen? Dan heeft u het als organisator al druk genoeg, en dan begrijpen wij. Daarom zorgen wij dat u de gehuurde attracties en benodigdheden eenvoudig op kunt halen. Daarbij houden we graag rekening met uw agenda. Overleg daarom altijd met ons over het brengen en retourneren van de goederen, dan kunnen we het u zo makkelijk mogelijk maken.

Op de ochtend van de huurdatum zijn de attracties af te halen bij ons magazijn in Nuenen. Omdat dit niet altijd mogelijk is, kunt u een dag op voorhand vanaf 13:00 de benodigdheden al op komen halen. Heeft u geen vervoersmiddel waarmee u uw bestelling kunt halen en brengen? Dan zorgen wij vanaf voor maar €19,- dat er een vooraf ingeladen aanhanger voor u klaar staat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wees helemaal klaar voor Hemelvaartsdag en de Boerderijdagen met de attracties en benodigdheden van Heesbeen! Bekijk ons ruime assortiment en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de goederen, de levering of het retourneren. We beantwoorden graag al uw vragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Maak van uw evenement een echt succes met Heesbeen!