Bouw de gezelligste kerstmarkt met onze draaimolen met 26 zitplaatsen!

Maak van uw kerstmarkt een leuke plek voor jonge bezoekers met onze speciale attractie: de Draaimolen met 26 zitplaatsen! Deze kleurrijke, vrolijke en kindvriendelijke attractie voegt dankzij de vele lichtjes een knusse sfeer toe aan uw evenement en biedt een onvergetelijke ervaring voor de kleintjes. Met 26 zitplaatsen behoort deze draaimolen tot de grotere in Nederland, en zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor allerlei gelegenheden.

Een leuke kerstmarkt voor elke leeftijddraaimolen 26 zitplaatsen kerstmarkt

Of het nu om een kerstmarkt, buurtfeest, schoolcarnaval of verjaardagsfeestje gaat, onze draaimolen biedt plaats aan kinderen van alle leeftijden. Deze attractie is ideaal voor grotere evenementen zoals kerstmarkten, waar mensen samenkomen en genieten van de feestelijke sfeer. Bij Heesbeen voldoet deze draaimolen uiteraard volledig aan de veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen plezier kunnen laten beleven.

Zorgeloos huren

Bij Heesbeen begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele huuropties aan die aansluiten bij uw behoeften. U kunt onze draaimolen huren voor een paar uur, een hele dag of zelfs meerdere dagen. Wij zorgen voor de tijdige levering en ophaling, zodat u zich kunt richten op het plezier van uw gasten.

Voor een veilige op- en afbouw

Houd er rekening mee dat vanwege de complexiteit en het gewicht van de attractie, de draaimolen enkel gereserveerd kan worden inclusief bezorging én op/afbouw. Met een diameter van 6 meter heeft u een minimale doorgang van 3 x 3 meter nodig om deze attractie te plaatsen. Permanent toezicht op het gebruik van de draaimolen is een vereiste.

Reserveer nu voor een gezellige kerstmarkt

Het huren van onze draaimolen met 26 zitplaatsen brengt niet alleen een blijvende indruk op jonge gasten, maar creëert ook een betoverende sfeer op uw kerstmarkt. Overweegt u deze leuke attractie voor uw komende evenement? Twijfel dan niet te lang en reserveer deze vandaag nog op onze website! Onze populaire attracties zijn gewild, vooral tijdens de feestdagen. Voor vragen over de attractie, levering of onze uitstekende service, staan we klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met Heesbeen aan uw zijde, maakt u van uw kerstmarkt een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers!