Brandjes blussen was nog nooit zo leuk!

Welk kind heeft het er niet over, als er gevraagd wordt wat ze later willen worden als ze groot zijn? Brandweer springkussenHet antwoord ‘brandweerman/vrouw’ is een veel gehoorde variant. En dat is niet voor niets, want het is natuurlijk hartstikke spannend en stoer! Wat is er dan leuker om op een feestje, evenement of bijeenkomst één van onze brandweerthema attracties te huren? Juist, dat is het allerleukste wat er is!

Bij ons kunt u de keuze maken uit drie populaire attracties, met een grote funfactor onder jong en oud gegarandeerd. Zo bieden we ons springkussen 112 van 4 bij 5 meter aan, helemaal opgetrokken in de brandweersfeer. Kindjes kunnen hier lekker op spelen en zich tegelijkertijd een echte brandweerman wanen. De prijzen voor één huurdag zijn ontzettend scherp en met al dat speelplezier betaalt zich dat zonder meer terug! Voor de echte lefgozers hebben we ook onze basejump, één van onze favorieten. U gaat de hoogte in en kunt als een volleerde brandweerman naar beneden springen en als een echte held ‘luchtig’ weer landen. Voor de kleinere brandweermannetjes hebben we een glijbaan die net wat geschikter is qua hoogte en spanning. Maar de beleving blijft! Deze glijbaan lijkt net een echte brandweerwagen en spreekt natuurlijk voor de levendige fantasten helemaal tot de verbeelding.

Omdat we natuurlijk ook gehoor willen geven aan de volwassenen, die graag met een brandweerthema een leuke dag willen vullen, hebben we ook onze originele brandweerhelmen met bekers. Een leuk spel, ook weer voor jong en oud. Gaat u de race winnen en de eindstreep halen met een gevulde bekerhelm?