Bungee Trampoline

Organiseert u binnenkort een evenement voor kinderen? En bent u nog op zoek naar entertainment en vermaakt voor de kinderen? Dan is de Bungee Trampoline van Heesbeen ideaal voor u! Zorg voor een kick bij de kinderen voor extra veel plezier!

Samen springen!

De Bungee Trampoline is een topattractie voor kinderen vanaf 15 kilo. Deze trampoline is een fysieke en visuele aanwinst voor uw evenement. Kinderen kunnen op een veilige manier erg hoog springen. Daarnaast zijn er altijd medewerkers van Heesbeen aanwezig die zorgen voor de nodige begeleiding.

Anders dan een springkussen

Een springkussen zorgt al voor een mooie springgelegenheid voor kinderen. Maar wat dacht u van een bungee trampoline? Deze is nog leuker, aantrekkelijker en groter dan een springkussen. Daarnaast kunnen kinderen veel hoger springen met onze Bungee Trampoline dan een normaal, vertrouwd springkussen.

Extra specificaties

Onze Bungee Trampoline is 10 meter breed, 10 meter lang en 6 meter hoog. Er kunnen vier kinderen tegelijk springen onder begeleiding van twee van onze topmedewerkers. Zij zullen zorgen dat de Bungee Trampoline een ultieme beleving wordt! Ook nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Het op- en afbouwen van de Bungee Trampoline wordt kosteloos door Heesbeen uitgevoerd. Springen uw kinderen mee?

Zorgen voor een kick?

Wilt u tijdens uw evenement een kick bezorgen voor de kinderen? Zorg dan dat er een Bungee Trampoline komt te staan! De kinderen zullen met grote, nieuwsgierige ogen naar deze topattractie kijken. En uiteraard springen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!