Carnaval 2023: we kunnen weer los!

Wij hebben alles wat u nodig heeft om tijdens carnaval 2023 helemaal los te kunnen gaan. Nu er geen restricties meer zijn wordt carnaval weer zoals we gewend zijn. Organiseert u een evenement of feest tijdens carnaval? Dan hebben wij alle materialen en benodigdheden om alles tot in de puntjes te kunnen verzorgen. En dat met de volgende actie: 4 DAGEN HUREN IS 2 DAGEN BETALEN! Dat is nog eens voordelig feest vieren. Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden?

Een vlekkeloze organisatie met Heesbeencarnaval

Carnaval betekent vier dagen non stop feesten. U wil dan wel dat de organisatie piekfijn geregeld is. Daarom kunt u bij Heesbeen ervan op aan dat dit gebeurt. Alle gehuurde materialen worden op tijd afgeleverd of liggen tijdig klaar voor u om op te halen, en zo nodig helpen wij u natuurlijk graag met het op- en afbouwen hiervan.

Wilt u graag gebruik maken van onze 4 dagen huren is 2 dagen betalen actie? Dan is het ophaal- of leveringsmoment vrijdag 17 februari, en moeten de spullen woensdag 22 februari weer retour. Zo kunt u de dagen zelf volledig focussen op het in goede banen leiden van uw evenement of feest. Let op: alle materialen moeten confetti vrij retour! Zorg dus dat u alles goed checkt voordat u het terug brengt of wij het weer op komen halen.

Wat kunt u bij ons huren?

Wat u precies nodig heeft om een succesvol carnavalsevenement op te zetten ligt aan de doelgroep, de omvang en het type feest wat u graag wil organiseren. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het huren van tafels en stoelen, tenten en kramen, een kassa, aankleding, een bar en benodigdheden, linnengoed, facilitaire voorzieningen, publiekstrekkers en decoratie. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden en verras uw gasten met de leukste partyaccessoires of zelfs attracties!

Samen gaan we voor een succesvol carnavalsfeest!

Bij Heesbeen bent u aan het juiste adres voor het organiseren van een geweldig carnavalsfeest. Neem een kijkje in ons ruime assortiment feestbenodigdheden en reserveer de artikelen op tijd! Wilt u graag eerst wat advies over de beste keuzes voor u? Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen en feesten en vertellen u dan ook graag meer. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie. Bij Heesbeen bent u verzekerd van de juiste keuze.