Carnaval in aantocht

Het is weer bijna tijd voor carnaval! De meest kleurrijke feestdagen van het jaar, waarbij iedereen even kan genieten van de foute kleurencombinaties. Om kleurrijke kindermiddagen nog aantrekkelijker te maken, kunt u diverse carnavalsattracties huren bij Heesbeen!Carnaval

Carnaval special

Om de carnavalsdagen goed te vieren, hebben we bij Heesbeen een speciale carnavalsaanbieding voor u! Bij Heesbeen kunt u vele leuke attracties kiezen voor de kindermiddagen. Deze attracties zijn vier dagen te huur, waarvan u slechts twee dagen betaalt! Een leuk koopje voor u en de kinderen kunnen hier vier dagen lang van genieten.

Attracties

Op onze website staan verschillende soorten attracties voor jong en oud. Daarnaast zijn er budgetpakketten opgesteld, waarbij u kunt genieten van meerdere attracties. Neem eens een kijkje in onze webshop en vind de meest geschikte attracties voor uw evenement!

Interesse?

Wilt u graag attracties huren voor tijdens Carnaval? Wees er dan snel bij! Tijdens Carnaval is het altijd erg druk bij ons. Om teleurstellingen te voorkomen is het handig om op tijd te bestellen. Heeft u nog vragen over de aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op.