Creëer een onvergetelijke Koningsdag!

Koningsdag is een feestelijke gebeurtenis waarbij iedereen zich oranje verkleedt om het nationale gevoel te creëren. Heesbeen zorgt voor dit nationale gevoel samen met spectaculaire attracties die geschikt zijn voor kinderen van diverse leeftijden.

Afmatras

Koningsspelen

Tijdens de Koningsspelen zorgen sommige scholen voor een feestelijke week, waarbij sportiviteit van groot belang is. De sportiviteit kan verder versterkt worden met behulp van attracties en monstermaterialen die zorgen voor een extra boost. Op deze dagen is het ook mogelijk om partymaterialen te huren, zodat het overal oranje kleurt.

Oranje wedstrijd

Kinderen houden van wedstrijden. Heesbeen regelt voor u de attracties waarbij de kinderen zelf wedstrijden kunnen verzinnen om hun sportiviteit te tonen. Wie wordt de winnaar van de Koningsspelen?

Bestellingen

Heeft u interesse om een attractie te huren tijdens Koningsdag en/of Koningsspelen? Bestel dan gauw de attractie(s) naar wens om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op!