De Inflatable Roller!

De Inflatable Roller is het ideale systeem om een luchtkussen mee op te rollen. Inflatable RollerMet de Inflatable Roller vouwt u eenvoudig met z’n tweeën het luchtkussen netjes en strak op. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om elk luchtkussen op een ARBO verantwoordelijke manier op te vouwen.

Een nieuw gepatenteerd systeem

Door de Inflatable Roller vouwt u het luchtkussen gemakkelijk strak en compact op. Wij bieden twee verschillende modellen aan. Allereerst, de IR H400. Deze is geschikt voor kussens tot 300 kilogram. Daarnaast hebben we nog de IR H500, deze is geschikt voor grote luchtkussens tot maximaal 800 kilo. Beide modellen zijn eenvoudig in gebruik en bevatten geen losse onderdelen. U kunt ze beide makkelijk meenemen en zijn op elke ondergrond te gebruiken.

De voordelen van de Inflatable Roller

Door de Inflatable Roller kunt u elk luchtkussen op een ARBO verantwoordelijk manier opvouwen met minimale arbeidsintensiviteit. Daarnaast kunt u met dit handige systeem het luchtkussen eenvoudig opvouwen met twee personen, meer mensen zijn er niet voor nodig. Doordat u de luchtkussens op deze manier zo compact mogelijk opvouwt, heeft u een kleiner pakket voor opslag en transport.

Een Inflatable Roller bestellen

Bestelt u bij ons drie Inflatable Rollers? Dan zijn de transportkosten gratis en krijgt u er een gratis transporttas bij. Bestel deze Inflatable Roller direct of neem contact op voor al uw vragen!