De klimwand: een super attractie!

Bij Heesbeen verhuren we de leukste attracties voor elk evenement wat u wilt organiseren. In de komende blogs lichten wij onze Super Attracties uit. Dit zijn attracties die al jarenlang favoriet zijn bij velen, voor menig evenementen in kunnen worden gezet en elke keer weer een echte hit zijn! Houd ons dus in de gaten voor het zien van de leukste en meest veelzijdige attracties. In deze blog vertellen we u meer over onze klimwand: de veiligste mobiele klimwand die u kunt huren voor een sportieve middag.

Plezier en veiligheid staan centraalklimwand huren

Deze veilige klimwand staat geheel op een aanhanger die wij op de juiste locatie omhoog kantelen. Houd bij de huur van onze klimwand rekening met het feit dat er voldoende ruimte overblijft om te manoeuvreren voor het correct plaatsen van de 10 meter lange aanhanger. De klimwand is buitengewoon stevig en voldoet uiteraard aan alle wet- en regelgevingen. Onze gecertificeerde klimwand is namelijk als enige goedgekeurd door de keuringsdienst van waren. Er kunnen drie personen tegelijk de wand beklimmen en elke deelnemer wordt volautomatisch gezekerd.

Wij adviseren u om deze klimwand met twee personen te begeleiden. Zo kunnen er ook nog eens zo veel mogelijk deelnemers klimmen gedurende uw evenement. Houd er rekening mee dat u permanent gebruikstoezicht van de klimwand dient te verzorgen. Wij regelen dat ook graag voor u! De klimwand is geschikt voor kinderen van 6 jaar.

Voor zakelijke en recreatieve evenementenhuren klimwand

De klimwand is een echte Super Attractie! Met zijn 10 meter lengte valt hij al van ver op en dient het ook nog eens als ware publiekstrekker. U kunt zelfs uw merk of bedrijf in het zonnetje zetten met onze klimwand dankzij de mogelijkheid om aan de twee zijkanten een reclamebanner te plaatsen van 0,5 x 9 meter. Zo is de klimwand ook ideaal in te zetten op een promotie evenement. De reclamebanners kunt u los bij ons bestellen en worden dan uw eigendom. Zo kunt u ze nog vaker inzetten om goed op te vallen bij het publiek.

Zorgeloos klimmen met de klimwand van Heesbeen

Wilt u een veilige klimwand huren voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer de klimwand voor de gewenste datum. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, levering en de attractie, u kunt altijd vrijblijvend met alle vragen bij ons terecht. Heesbeen denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement!