De schietkraam: altijd een succes!

Bij Heesbeen hebben we meer dan genoeg attracties, recreatief en sportief vermaak voor kinderen. Maar De Schietsalon is uitsluitend voor volwassenen! Deze leuke western aanvulling op uw evenement of feest is een echte publiekstrekker en zorgt voor een leuke, competitieve en spannende sfeer. De kraam is ontzettend leuk om in te zetten op diverse gelegenheden. Van een bedrijfsfeest tot aan een braderie: de Schietkraam van Heesbeen doet het altijd goed! Doordat het een aanwinst is op elk evenement, is het voor ons een echte Super Attractie. Deze hardloper zorgt voor een gemoedelijke rivaliteit en het nodige vermaak.

Een succes op elk evenementschietkraam huren

Wilt u een leuke western sfeer op uw evenement of bent u op zoek naar een attractie waar volwassenen geen genoeg van kunnen krijgen? In deze Schietkraam kan er geschoten worden op kaarten of bijvoorbeeld roosjes. Bij Heesbeen kunt u schietpakketten bestellen, deze bestaan uit kogels, schietkaarten, roosjes en schietpijpjes voor 100 personen en kosten €39,- incl. btw per pakket. De hoeveelheid pakketten die u nodig heeft hangt af van het aantal personen aanwezig op uw evenement. Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel u nodig zal hebben? Wij adviseren u graag aan de hand van onze ervaringen.

De uitgebreide mogelijkheden bij Heesbeen

De Schietkraam is enkel voor bezoekers vanaf 18 jaar en ouder en u dient permanente begeleiding (door een volwassene) te verzorgen bij de attractie. Voor het afhalen en terugbrengen van deze Schietkraam is het mogelijk om bij Heesbeen een bus of aanhanger te huren. Wij zorgen ervoor dat deze ingeladen op u staat te wachten, zodat u meteen weg kunt rijden. Zo nodig vertellen we u natuurlijk alles over het in elkaar zetten en het in gebruik nemen van deze attractie. Heeft u speciale wensen of wilt u de Schietkraam voor meerdere dagen huren? Overleg dan op voorhand gerust met onze medewerkers. Bij Heesbeen zullen we er alles aan doen om uw evenement op rolletjes te laten verlopen.

Maak er een onvergetelijk feestje van!

Samen met de attracties van Heesbeen maakt u van elk evenement een waar succes. Onze Super Attracties zijn er voor jong en oud, waardoor u altijd de juiste invulling kunt geven voor uw publiek. Wilt u meer weten over de Schietkraam, onze service of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer zodat u altijd de juiste attractie huurt voor uw evenement.