Genieten van diverse soorten draaimolens

Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u een evenement, waarbij u de kinderen wilt verblijden met leuke, moderne en unieke draaimolens? Dan biedt Heesbeen de oplossing voor u! Wij hebben prachtige draaimolens in ons assortiment met ieder zijn unieke uitstraling. Ook zijn er zowel grote draaimolens als kleine draaimolens aanwezig. Wij lichten onze draaimolens graag toe aan u.

Unieke draaimolens

draaimolenHeesbeen heeft prachtige, unieke draaimolens in het assortiment. Onze draaimolens zijn kindvriendelijk en opgefleurd met vrolijke kleuren. Daarnaast hebben al onze draaimolens een moderne uitstraling en zijn opgebouwd uit polyester. De figuurtjes waar de kleine kinderen op plaatsnemen zijn mooi afgewerkt met frisse kleuren. Laat de kids genieten!

Diverse groottes draaimolens

Wij hebben draaimolens van verschillende groottes in het assortiment. Geeft u een groot feestje, waarbij er ruim 30 kinderen aanwezig zullen zijn? Dan is het ideaal om onze draaimolen met 26 zitplaatsen te huren. Wilt u liever gaan voor een kleinere variant? Dan hebben we ook een draaimolen voor 16 zitplaatsen in ons assortiment. Zijn er slechts een aantal kinderen aanwezig? Kies dan voor de kleinste variant die wij thuis hebben: draaimolen met 14 zitplaatsen.

Draaibus

Naast de draaimolens hebben we ook een draaibus voor de liefhebbers. Onze draaibus is speciaal ontworpen voor Heesbeen, waardoor het een unieke attractie is op uw evenement. De draaibus is een leuke variant voor een draaimolen, maar dan veel stoerder. Deze attractie blijft op zijn plaats staan en draait rond om de achteras van de ‘bus’. Daarnaast heeft elk kind zijn eigen stuur en versnelling. Er kunnen maar liefst 12 kinderen tegelijk plaatsnemen in de draaibus. Wilt u een keer een andere, unieke attractie aanbieden aan uw jongste publiek? Kies dan voor de draaibus van Heesbeen!

Draaimolen huren?

Wilt u graag een draaimolen of draaibus van Heesbeen huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen op onze webshop.