Gezocht: verhuur / partner filiaal

Heeft u een party of evenement verhuurbedrijf en zoekt u een leuke aanvulling voor de omzet? Wordt dan partner van Heesbeen! U verbreedt dan uw eigen assortiment met een ruim attractie aanbod. Heeft u interesse in een partnerschap met Heesbeen Attractieverhuur? Dan zijn wij naar u op zoek!

Gezocht verhuur partner filiaalMaak kennis met Heesbeen

Heesbeen Attractieverhuur is opgericht op 4 augustus 1981. Met onze 35 jaar ervaring verzekeren wij hoogwaardige kwaliteit en gedreven service. Veiligheid staat bij ons op nummer een. Om dit te kunnen verzekeren werkt Heesbeen uitsluitend met attracties die wettelijk zijn goedgekeurd. Wij verhuren alles wat er maar mogelijk nodig kan zijn voor het organiseren van een evenement.

De mogelijkheden

Wij zoeken een verhuur / partner filiaal in de regio Den Bosch, Culemborg of Weert. Heeft u een verhuurbedrijf op een van deze locaties? Dan kunt u profiteren van de volgende mogelijkheden. Als partner van Heesbeen krijgt u toegang tot ons uitgebreide assortiment. Wij leveren alles wat nodig is om een geslaagd evenement te organiseren: attracties, partymaterialen, tenten, aankleding, animatie en catering.

Word partner van Heesbeen

Heeft u interesse in een partnerschap met Heesbeen Attractieverhuur en wilt u profiteren van een extra aanvulling op uw assortiment? Neem dan contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over het partnerschap en al de mogelijkheden.