Halloween-feest voor alle leeftijden

Het najaar komt er weer aan en dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden op veel feestdagen. Eentje die je zeker niet mag vergeten is Halloween. Dit uit het Verenigd Koninkrijk en Amerika overgewaaide feest wordt steeds meer in Nederland gevierd en is voor kinderen een leuk moment om zich van top tot teen te verkleden. Heesbeen Attractieverhuur heeft om dit feest compleet te maken precies wat u nodig heeft!

Wat is Halloween?

Halloween wordt gevierd op 31 oktober, en was voor Kelten een eigen versie van oudjaarsavond. De oogst was binnen, en dat was natuurlijk reden voor een feest. Maar het is ook de avond voor de katholieke feestdag Allerheiligen, waar de naam ook vandaan komt: All Hallows Eve. Waarom iedereen zich zo griezelig mogelijk verkleedt? De Kelten geloofden vroeger dat juist op deze avond alle geesten van gestorvenen van het afgelopen jaar terugkwamen. Boze geesten zijn natuurlijk niet welkom; daarom droegen ze maskers om deze af te schrikken.

Griezelen

Nu we meer weten over waarom Halloween wordt gevierd, lijkt het vooral een heel oud feestje. Maar het is meer dan dat. In de afgelopen jaren heeft het zich van de Engelssprekende wereld verspreid over veel andere landen, waar het feest werd omarmd vanwege de verkleedpartijen, het samenkomen van vrienden en familie en het langs de deuren gaan voor snoep of iets anders lekkers. Vooral kinderen vinden dat laatste hartstikke leuk. Dus waarom zou je de kinderen uit de buurt niet verrassen met een leuke attractie, waarin ze lekker kunnen griezelen?

Spookhuis

Daar zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor. Natuurlijk kunt u ook een springkussen of draaimolen huren om de kinderen blij te maken. Maar we hebben ook attracties in Halloween-thema, waarmee u uw tuin kunt voorbereiden op het griezelfeest. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feestje in het duister, in het disco springkussen? En ons opblaasbare labyrint kunt u zelf aankleden tot een spookhuis, waarin u iedereen uit de buurt kunt laten schrikken. Zet er bijvoorbeeld lachspiegels in! Ook ouders vinden dit hartstikke leuk. En later op de avond kunt u de beleving zelfs wat enger maken, zodra de kinderen op bed liggen.

Schrikken met Heesbeen

Maar ook voor griezeldecoraties kunt u bij ons terecht. Onze schandpaal is bijvoorbeeld perfect om uw buren mee af te schrikken. Zeker als u even één van uw gezinsleden het hoofd erdoorheen laat steken. Iemand in één van onze doodskisten verbergen kan natuurlijk ook. Schrikken gegarandeerd! Ook als u nog zoekt naar een geschikt kostuum, is dat bij Heesbeen Attractieverhuur zo geregeld. Neem daarom snel contact met ons op, voor het meest sensationele Halloween-feest van uw leven!