Heesbeen 40 jaar

4 augustus was voor Heesbeen een bijzondere datum. Op deze dag zijn wij namelijk ons 40e jaar als attractieverhuur ingegaan. Deze mijlpaal willen we uiteraard niet voorbij laten gaan en daarom zal het komend jaar in het teken staan van 40 jaar Heesbeen. En dat belooft een bijzonder jaar te worden!

Jubileumjaar

Heesbeen 40 jaar

Al bijna 40 jaar lang verzorgt Heesbeen al attracties voor jong en oud. Op 4 augustus 1981 schreef Frits Heesbeen zichzelf in bij de Kamer van Koophandel op zijn 35e verjaardag. Inmiddels is het uitgebouwd naar een heus familiebedrijf dat al jarenlang diverse attracties verhuurt voor te gekke evenementen, feestjes en bijzondere vieringen. Ondanks dat ons familiebedrijf afgelopen jaar het zwaarste jaar ooit heeft gehad blijven wij er alles aan doen om 4 augustus 2021 het 40 jaar jubileum te vieren.

Nieuwe generatie

Nadat het bijna 40 jaar geleden is dat Frits Heesbeen het bedrijf gestart zijn er meerdere generaties werkzaam geweest voor de attractieverhuur. Inmiddels begint zelfs de derde generatie al af en toe mee te werken in de zaak. Daarmee wordt de jarenlange opgebouwde ervaring ook overgedragen van generatie op generatie.

Acties

Natuurlijk is een jubileumjaar een reden voor een feestje en daarom hebben we diverse leuke acties de komende maanden, uiteraard met het getal 40. Hou onze kanalen dus goed in de gaten voor de aankondiging van de acties en profiteer van het 40e jaar attractieverhuur Heesbeen. Dan vieren we samen het feest. Voor vragen of voor meer informatie kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.