Heesbeen Attractieverhuur bestaat 40 jaar!

De attracties van Heesbeen Attractieverhuur zijn al jaren niet meer weg te denken van vele feesten en evenementen. Van buurt- tot personeelsfeesten: wij leveren attracties en faciliteiten aan iedereen die iets moois organiseert. En dat doen we al 40 jaar, dus daar mag best even bij worden stilgestaan.

Robijnen jubileum

heesbeen 40 jaarDoor dit robijnen jubileum zijn we het tweede oudste attractieverhuurbedrijf van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op. Het is een mooi moment om een moeilijke periode af te sluiten, waarin minder kon worden georganiseerd en we minder mensen blij konden maken met onze attracties. Nu is het gelukkig vaak weer mogelijk om kinderen te laten springen op een springkussen, draaimolens te laten draaien en gasten blij te maken met een bar waar het bier en de frisdrank rijkelijk vloeien.

Feestelijk begin

Ons bedrijf begon ook feestelijk: op de verjaardag van de vader van onze huidige eigenaar Jeffrey Heesbeen. Frits Heesbeen was keurmeester, maar wilde attracties niet alleen keuren, maar ook zelf verhuren. Dat begon als hobby, maar groeiende uit tot zijn levenswerk. Zijn collectie groeide van suikerspinkramen naar een huis vol springkussens en draaimolens.

Ook voor volwassenen

Heesbeen Attractieverhuur is er echter niet alleen voor kinderen. Jeffrey vond het ook belangrijk om volwassenen te kunnen vermaken op een feest. Dat begon klein met de aankoop van een armworsteltafel. Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van een rodeostier, opblaasbaar voetbalveld of bingospel.

Volle straat

Jeffrey en zijn vader hadden eerst samen apart een bedrijf, maar uiteindelijk besloten ze in 1995 samen te verhuren. Toen kochten ze ook hun eigen bedrijfspand. Tot grote opluchting van de buurt: Jeffrey herinnert zich nog dat de straat op een bepaald moment vol stond met suikerspinwagentjes van de familie.

Grote groei

In de tweede helft van het bestaan van Heesbeen, de laatste 20 jaar, is het bedrijf het hardst gegroeid. Eerst overleed Frits Heesbeen in 2001, wat een flinke tegenslag was voor Jeffrey. Maar stoppen met attracties verhuren wilde hij niet. In de jaren die volgden groeide het bedrijf enorm, niet alleen in aanbod maar ook in personeel. Tegenwoordig gaat het bij Heesbeen veel om de beleving. Themapakketten zijn daardoor belangrijker geworden. Zo denken we mee over de organisatie van uw feest en bieden we daar een passend aanbod bij.

Nieuw begin

Na de pandemie slaat Heesbeen een vernieuwde koers in. Niet alleen verhuren we nu meer dan ooit: van partytenten tot enorme Sarah-poppen en sumoworstelringen. Niks is te gek om uw feest of evenement compleet te maken. Het bedrijf is in deze nieuwe fase opnieuw ingericht, waardoor het kleinschaliger en makkelijker te besturen is. Met de hulp van zijn kinderen hoopt hij meer tijd over te houden om te genieten. En wie weet of er straks een derde generatie Heesbeentjes aan het roer staat?

Ook een attractie huren?

Wilt u ook een attractie huren en profiteren van onze 40 jaar ervaring? Maak deze zomer compleet met een gave attractie van Heesbeen Attractieverhuur! Kijk snel op onze website voor ons aanbod van attracties en faciliteiten, of neem contact met ons op. Wij hopen snel een feest te verzorgen dat u zich nog jaren herinnert!