Heesbeen op de Festivak Beurs

Begin november is het weer zover, dan wordt de grootste evenementenbeurs van het land gehouden: de Festivak Beurs. Heesbeen is dit jaar ook te vinden op deze grootse beurs waar alles rondom evenementen en festivals samenkomt. Komt u ook bij ons langs?

Vakbeurs voor evenementen

Festivak is een beurs waar alles wat met evenementen te maken heeft samenkomt. Alle aanbieders van producten of diensten die organistoren ondersteunen om een evenement zo goed mogelijk te laten verlopen zijn 6 en 7 november aanwezig in de Brabanthallen in Den Bosch. Er staan actuele thema’s en cases op het programma om organisatoren te inspireren.

Kom langs voor een glaasje bubbels

Omdat wij erg trots zijn dat we op deze beurs staan met onze attractieverhuur willen we graag al onze relaties uitnodigen om langs te komen. De beurs vindt dus plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en is dus prima te bereizen. U kunt gratis langskomen bij onze stand, wij hebben nummer 304. Wanneer u bij ons langskomt trakteren we u graag op een gratis glaasje bubbels!

Inflatableroller demo

Tijdens de beurs verzorgen we met Heesbeen ook een demonstratie van de inflatableroller. Hiermee kunnen we grote kussens eenvoudig oprollen. Met twee personen rolt u ieder kussen strak en netjes op. De afbouw van luchtkussens gaat zo een stuk soepeler. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk hier:

Schrijf u gratis in!

Wilt u langskomen op de evenementenbeurs en komt u dan ook gelijk een drankje doen bij onze stand? U kunt zich op de website van Festivak gratis inschrijven. Aan de rechterkant vindt u een blok waar u kunt inschrijven voor deze beurs. Gratis en voor niets! Hopelijk tot woensdag 6 of donderdag 7 november! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.