Heesbeen verhuist naar Nuenen

De januarimaand is voor veel bedrijven weer een opstartmaand na de drukke tijden in december. Maar niet voor Heesbeen Attractieverhuur. Wij zijn al weken in de weer met verhuisdozen, want na 12 jaar verhuizen we terug naar de plek waar het allemaal begon: Nuenen.

Back to the roots

Heesbeen Attractieverhuur is opgericht op 4 augustus 1981 in Nuenen. Al sinds jaar en dag staan wij garant voor een hoogwaardige kwaliteit en een gedegen service om van elk evenement een feest te maken. Met al ruim 35 jaar ervaring in feestverhuur maken wij ieder feest veilig en betaalbaar. Na 12 jaar geopereerd te hebben vanuit Eindhoven, gaan we nu terug naar het oude vertrouwde nest: Nuenen!

Verbouwing

In de ruim 35 jaar waarin wij werkzaam zijn, is er veel veranderd en zijn wij enorm gegroeid. Onze nieuwe locatie vraagt dan ook om een grote verbouwing, zodat we kunnen blijven doorgroeien en u dezelfde service en kwaliteit kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent. De verbouwing is nog in volle gang zoals u kunt zien. Hieronder staan wat foto’s van de start van de bouw, zodat u een beeld krijgt van de grote veranderingen die we de komende tijd gaan doormaken.

Heesbeen maakt uw feest onvergetelijk

Naast al het verbouwen gaan we natuurlijk gewoon door met waar we goed in zijn: attractie verhuur. Dus organiseert u binnenkort een themafeest? Wilt u graag verschillende attracties huren of heeft u tijdelijk een goede aanhanger nodig voor vervoer of een verhuizing? Dan staan wij uiteraard voor u klaar. Voor meer informatie en adviezen kunt u contact opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.