Herfst Kidsfestijn bij Heesbeen

Wilt u iets leuks plannen voor tijdens de komende herfstvakantie? Tijdens de herfstvakantie stelt Heesbeen haar eigen terrein open voor het Herfst Kidsfestijn! Hier kunnen uw kinderen genieten van diverse attracties en kunt u toch nog een echt uitje plannen met de kinderen, geheel volgens alle regels.

Speelparadijs voor 2 uurHerfst Kidsfestijn Heesbeen

De gehele herfstvakantie is het terrein van Heesbeen omgebouwd tot een waar speelparadijs. We zetten diverse attracties zowel binnen als buiten voor de kinderen klaar, die zich vervolgens kunnen uitleven op alle speeltoestellen. Van hindernisbanen tot springkussens, alles staat klaar. Verder krijgt u een tafel voor 10 personen waar u met maximaal vier volwassenen aan mag plaatsnemen. U krijgt samen met uw kinderen 2 uur toegang tot het speelparadijs.

Reserveer uw eigen tijdsblok

Tijdens de herfstvakantie is het speelparadijs iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Zo kunt u iedere dag uw eigen tijdsblok reserveren van twee uur om te spelen met alle aanwezige attracties. De kosten zijn € 75,-. Wilt u met meer dan 10 personen komen? Dan kunt u een extra tafel voor € 50,- bij huren.

Genieten in de vakantie

De mogelijkheden voor een uitje met de kinderen zijn helaas beperkt, maar bij Heesbeen kunt u altijd terecht voor een echt kinderfestijn. Geniet dus echt even van de vakantie en reserveer uw tijdsblok voor een onvergetelijke dag voor de kinderen! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of bekijk het evenement voor alle info.