Ho ho ho! Grijp de aandacht met onze kerstman!

Organiseert u deze kerst een evenement, show of feest die wel extra mag opvallen? Creëer dan een echte eye catcher met onze 4,5 meter hoge opblaasbare kerstman! Deze enorm leuke publiekstrekker kunt u niet missen en brengt iedereen al in de sferen voordat ze ook maar binnen zijn. Kerst is de perfecte tijd van het jaar om een stapje verder te gaan qua versieringen. En dat doet u op een onvergetelijke manier met de kerstman van Heesbeen!

Voor elk evenement rond de feestdagenopblaasbare kerstman

Een kerst evenement is niet compleet zonder deze opvallende publiekstrekker. Rond de feestdagen schieten de evenementen uit de grond en is het belangrijk om hiertussen op te vallen. Deze kerstman staat ontzettend leuk op de kerstmarkt, bij een ijsbaan, om aandacht te trekken bij een grote kerstboomverkoop, of bij een feestdagen gerelateerd evenement. Huur onze opblaasbare kerstman 1 dag voor €99,- en de dagen daarna voor maar slechts een tientje per dag! Wilt u het helemaal afmaken? Dan hebben wij ook een Rodeo Rendier om uw gasten te voorzien van het leukste entertainment!

Maak kerstmis compleet met de leukste attracties

Kerstmis is een tijd van samenkomen. Doe dat met Heesbeen op de leukste manier! Wist u dat u bij ons ook kerstmannen en –vrouwen pakken kunt huren? Wij helpen u graag om uw evenement compleet te maken met het leukste entertainment en de vrolijkste accessoires. Onze Arrenslee met Rendier is bijvoorbeeld ontzettend leuk om als indrukwekkende versiering op uw evenement te plaatsen! Laat uw gasten hier leuke foto’s mee maken en creëer een echte kerstsfeer.

Vier kerstmis met Heesbeen

Zou u graag extra belangstelling voor uw evenement willen krijgen? Neem dan snel contact met ons op om onze kerstman publiekstrekker van 4,5 meter te reserveren voor uw evenement of show. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Maak uw kerst compleet met Heesbeen!