Hoe vouwt u een luchtkussen correct op?

Bij Heesbeen kunt u terecht voor alle soorten attracties, publiekstrekkers en benodigdheden voor evenementen. Om de service die wij leveren zo prettig mogelijk voor u te maken, kunt u ons te allen tijde inschakelen voor het assisteren bij zowel het opbouwen als het afbouwen van de gehuurde producten. U kunt ons zelfs raadplegen voor het assisteren in gebruikstoezicht en het huren van een bus of aanhanger! Nu hebben we ook veel klanten die ervoor kiezen om attracties af te halen en te retourneren zonder assistentie in de op- en afbouw. We krijgen vaak de vraag of deze taken zwaar, moeilijk en ingewikkeld zijn. Daarom hebben we voor jullie een eenvoudige video gemaakt waarin duidelijk wordt laten zien hoe u correct een luchtkussen opvouwt!

Een makkelijke taak voor één persoonspringkussen oprollen

In de instructievideo is te zien hoe u (zelfs in uw eentje!) eenvoudig een luchtkussen correct op kunt vouwen. Als het gaat om een groter luchtkussen, is het natuurlijk van belang dat u deze taak met twee personen uitvoert voor extra assistentie. Het is belangrijk dat u het luchtkussen eerst goed leeg laat lopen en ervoor wordt gezorgd dat u het luchtkussen evenredig in elkaar kunt vouwen. U bent inclusief het leeg laten lopen van het luchtkussen een kwartier tot een half uurtje kwijt aan het opvouwen van het luchtkussen. Bekijk onze instructievideo voor de complete uitleg vanaf het moment dat het luchtkussen nog staat, totdat deze netjes en zorgvuldig is opgerold.

Toch liever een persoonlijke uitleg?

Huurt u een luchtkussen wat dankzij verschillende componenten lastiger in elkaar zit en dus moeilijker is om op te vouwen? Dan geven wij natuurlijk graag een uitgebreide uitleg om u op weg te helpen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met de nodige assistentie zodat u zorgeloos uw evenement kunt organiseren. Bespreek met ons uw wensen zodat we tijdig kunnen zorgen dat alles op rolletjes loopt op de dag van uw evenement.

Een zorgeloos evenement organiseren met Heesbeen

Huurt u attracties bij Heesbeen? Dan bent u verzekerd van een vlekkeloze organisatie. Wat u ook afspreekt met ons, alles staat voor u klaar op de gewenste plek op het afgesproken tijdstip. Heeft u nog vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We voorzien u graag van een professioneel advies over alle benodigdheden voor u. Bouw een feestje met Heesbeen en maak van uw evenement een waar succes!