IJscokarren, perfect tijdens de zomer!

IjscokarIJscokarren zijn perfect tijdens een evenement in de zomer. Voor kinderen is het heerlijk om even bij te komen met een lekker ijsje tussendoor het klimmen, klauteren en spelen. Ook bij volwassenen vallen onze ijscokarren altijd goed in de smaak.

Feestelijke uitstraling

Door de overheerlijke smaak van ons ambachtelijke schepijs en de feestelijke uitstraling maakt deze ijscokar elk feest een groot succes. Uitermate geschikt voor feesten, evenementen en bedrijfsuitjes.

Vers ijs in verschillende smaken en kleuren

Uiteraard kunt u zelf de smaken en de hoeveelheid smaken van het ijs kiezen. Wij hebben vers ijs dat heerlijk smaakt. Bij ons kunt u ook voor verschillende kleuren kiezen, leuk voor een bedrijfsuitje, om de kleuren van het bedrijf terug te laten komen bij het ijs!

IJscokarren

We beschikken over twee verschillende IJscokarren, eentje met een ingebouwde vriezer en één exclusief ingebouwde vriezer. Het ijs kunt u er los bijbestellen, zodat u zelf kunt kiezen hoeveel ijsjes u bestelt en in welke kleuren en smaken. Uiteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat er iemand achter de IJscokar gaat staan, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op!