Kia Stonic

Een dagje weg, op vakantie gaan of gewoon naar het werk rijden doet u comfortabel in de Kia Stonic. Het mooie is dat u deze auto bij Heesbeen Attractieverhuur zonder nonsens en addertjes onder het gras kunt huren. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper Autoverhuur in Nuenen kunnen we diverse bussen en auto’s verhuren, waaronder de comfortabele Kia Stonic. We vertellen u er meer over.

De Kia Stonic Kia Stonic

De Kia Stonic is een comfortabele middenklasse auto. Deze auto heeft ruimte voor 5 personen en 3 koffers. Hierdoor is de auto bij uitstek geschikt voor een lekker dagje weg of een vakantie. De Kia Stonic is uitgerust met airconditioning en cruise control, zodat u comfortabel lange afstanden kunt rijden. En het mooie is, het kost slechts €45,- per dag!

Voorwaarden

U huurt deze comfortabele middenklasse auto al voor €45,- per dag. Dit is geen laffe vanaf-prijs, maar gewoon de dagprijs inclusief btw en 100 vrije kilometers! De huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. De Kia is allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van de Kia wordt een borgsom in rekening gebracht die per pin dient te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf netjes verrekend met de vooraf betaalde borg.

Huur nu de comfortabele Kia Stonic

Bij Heesbeen huurt u de comfortabele middenklasse Kia Stonic op het moment dat het u uitkomt! Bestel hem gemakkelijk online, of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.