Koningsdag: de laatste attractiesKoningsdag

Koningsdag is in zicht. Om deze nationale feestdag nog leuker, aantrekkelijker en gezelliger te maken, zijn wij u van dienst om attracties te verhuren. Reserveer snel de laatste attracties om teleurstellingen te voorkomen op deze mooie dag. Er zijn nog enkele attracties over voor Koningsdag. Wees er snel bij, want op is op!

Onvergetelijke Koningsdag

Heesbeen wil er graag voor zorgen dat uw Koningsdag onvergetelijk wordt! Dat doen wij natuurlijk door onze attracties te verhuren. Alles is mogelijk bij Heesbeen. Van klimattracties, glijbanen, springkussens tot het verhuren van draaimolens en levende spelletjes. Uiteraard is het mogelijk om partymaterialen te huren, zodat het overal oranje kleurt!

Bestel op tijd!

Heeft u interesse om een attractie te huren tijdens Koningsdag? Bestel dan snel de attractie(s) naar wens op teleurstellingen te voorkomen. Wij hebben nog de laatste attracties achter staan om u van dienst te zijn. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.