Koningsdag is in zicht …

Op vrijdag 27 april is het zover: Koningsdag 2018! Overal in Nederland worden er dan weer feestelijke activiteiten georganiseerd. Bent u nog op zoek naar materialen of leuke attracties, springkussens of spelletjes voor Koningsdag? Bij Heesbeen hebben we het voor u! Bekijk gauw ons aanbod en bestel direct!

Oranje dag

Heesbeen zorgt graag voor een onvergetelijke Koningsdag. Hoe we daar voor zorgen? Een combinatie van feestmateriaal, attracties en een portie gezelligheid! Alles is mogelijk op deze dag! Van oranje klimattracties, glijbanen en springkussens tot het verhuren van draaimolens en levensgrote spellen. Wij hebben nog enkele attracties over voor deze mooie dag! Reserveer snel om teleurstellingen te voorkomen! Want op=op.

Bestellen!

Heeft u interesse in diverse attracties of heeft u nog partymateriaal nodig voor Koningsdag? Bestel dan snel! Wij hebben nog enkele attracties in ons magazijn staan om u van dienst te zijn. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.