Koningsdag viert u met attracties van Heesbeen

Koningsdag is weer om de hoek en kan uitbundig gevierd worden! Organiseert u een evenement en wilt u graag attracties of diverse benodigdheden huren? Dan zit u bij Heesbeen altijd goed. Wij hebben alles voor u in huis om er een gegarandeerd succes van te maken! Of u nu een evenement organiseert waarbij u naar attracties voor kinderen op zoek bent, of u uw horecagelegenheid om wilt toveren om op te vallen tijdens de rommelmarkt: wij denken met u mee. Lees hier meer over de mogelijkheden tijdens Koningsdag!

Vier Koningsdag in stijlkoningsdag

Heel Nederland heeft vrij om de verjaardag van de koning uitgebreid te vieren. Het uitgelezen moment voor een mooi evenement. Wat voor feest u ook organiseert, bij Heesbeen hebben we passende attracties. Alles is mogelijk deze dag! Van oranje klimattracties, glijbanen en springkussens tot het verhuren van draaimolens en levensgrote spellen. Verras uw gasten met fantastisch vermaak en zorg voor heel wat gezelligheid op deze dag. Koningsdag is vaak een zonnige dag waardoor het organiseren van buitenactiviteiten eindelijk weer leuk is.

Verwelkom uw gasten op een leuk Koningsdagfeest

Ook als u een horecagelegenheid heeft en een evenement wilt organiseren in of voor uw pand, om voorbijgangers te trekken, hebben we alles wat u nodig heeft. Wat denkt u van een extra bar en benodigdheden en tafels en stoelen om buiten te plaatsen? Tenten en kramen om traktaties en spullen uit te stallen tijdens de rommelmarkt? Of leuke aankleding en een opvallende publiekstrekker in de stijl van Koningsdag?

Wees er snel bij!

Koningsdag is één van onze drukste feestdagen voor het verhuren van attracties en benodigdheden. Wees daarom goed voorbereid zodat we uw voorkeur nog in het magazijn hebben staan. Wilt u zeker zijn van het kunnen huren van de attractie naar keuze? Reserveer dan snel de gewenste attractie en zorg er zo voor dat u niet van een koude kermis thuiskomt. Wij zorgen er persoonlijk voor dat de attracties worden achtergehouden en voor u klaarliggen op de grote dag. Voor het gemak kunt u uw bestelling al vanaf 13:00 op de dag ervoor ophalen bij ons magazijn in Nuenen. Heeft u graag andere wensen voor het ophalen en terugbrengen van uw bestelling? Overleg dan gerust met ons. Indien mogelijk maken we het u graag zo makkelijk mogelijk.

Bouw een feestje met Heesbeen

Heeft u nog vragen over de attracties, de levering of het retourneren tijdens Koningsdag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan elke werkdag klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u graag van een passend advies. Wees er snel bij en huur op tijd al uw benodigdheden voor uw Koningsdagevenement. Vier het feest met ongekende gezelligheid en huur uw attracties bij Heesbeen!