Koningsspelen gaan door in aangepaste vorm

Goed nieuws voor alle basisscholen en kinderen: de Koningsspelen gaan dit jaar door! Weliswaar in aangepaste vorm, maar 23 april worden de Koningsspelen gevierd. Dat betekent een leuke dag voor de kinderen. Wilt u een waar festijn maken van deze spelletjesdag? Bekijk dan de mogelijkheden van Heesbeen voor een leuke attractie of spel om van de dag een succes te maken!

Op school of thuisKoningsspelen Heesbeen

Dat de Koningsspelen er anders uit zien dan normaal is duidelijk, maar ze gaan hoe dan ook door. In welke vorm is nog niet duidelijk, dat hangt volledig af van de situatie op 23 april. Dat kan dus kleinschalig op school zijn of gewoon vanuit huis. Maar dat er iets gaat gebeuren, staat vast. Dus zullen de scholen samen met sportaanbieders de 23e van april iets moois voor de kinderen neerzetten.

Sportieve dag

De bedoeling van de Koningsspelen is om kinderen een positieve en sportieve dag te bezorgen. Zodat iedereen in beweging komt en daarnaast in deze situatie ook nog een leuke dag te bezorgen. Het Koningsontbijt op school zit er dit jaar niet in vanwege alle maatregelen, maar de kinderen in beweging brengen kan natuurlijk altijd.

Koningsspelen organiseren met Heesbeen

Wilt u zorgen voor een onvergetelijke Koningsspelen en de kinderen een fijne dag bezorgen met veel beweging en plezier? Bekijk dan het assortiment van Attractieverhuur Heesbeen. Wij helpen u graag aan de beste en veiligste spellen en attracties die de Koningsspelen kunnen ondersteunen. Van springkussens tot een veilig georganiseerde zeskamp vol attracties, we denken graag met u mee.

Huur uw attractie bij Heesbeen

Wilt u graag iets leuks organiseren met de Koningsspelen? Ontdek dan de mogelijkheden bij Heesbeen. Met onze attracties kunt u de kinderen een actieve en plezierige dag bezorgen. We kunnen de attracties bij u bezorgen of u kunt ze afhalen op onze vestiging in Nuenen. We zorgen dat alles voor u gereed staat om van 23 april een feest te maken. Meer weten over onze attracties? Neem gerust contact op, dan kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.