Koningsspelen met de kinderen

Het is het weer bijna zover: Koningsdag! De dag waarop heel Nederland oranje kleurt. Ook op vele scholen wordt Koningsdag goed gevierd door mee te doen aan de Koningsspelen op vrijdag 20 april. Tijdens deze dag worden er diverse oranje attracties en spelletjes klaargezet, zodat kinderen zich lekker kunnen uitleven. Bent u nog op zoek naar diverse oranje attracties en/of accessoires? Dan helpen we u daar graag bij!Samen met u zorgen we voor een onvergetelijke Koningsdag.

Koningsspelen op school

Vele scholen organiseren op vrijdag 20 april de Koningsspelen. Tijdens deze dag staat sportiviteit en gezondheid centraal. Het lijkt op een sportdag, maar dan natuurlijk in een oranje-thema! Deze dag wordt versterkt met feestelijke uitingen, spelletjes en attracties. Heesbeen helpt u mee bij het oranje kleuren van uw school. Partymaterialen en attracties van oranje, alles is mogelijk!

Oranje wedstrijd op school

Kinderen vinden het heerlijk om te spelen op diverse attracties die ze zelf niet thuis hebben, het is een waar avontuur voor ze. Daarnaast vinden vele kinderen het geweldig om de strijd aan te gaan met hun klasgenootjes. Wij regelen voor u prachtige attracties waarbij kinderen hun energie kwijt kunnen en hun sportiviteit kunnen tonen. Wie wordt de winnaar van de Koningsspelen?

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van een attractie tijdens de Koningsspelen 2018? Bestel dan snel de attractie(s) naar wens en voorkom teleurstellingen. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.