Landelijke Auto Test Dag

De eerste week van november is het weer zover: de landelijke testdag van Opel. Tijdens deze dag stellen de autodealers zich open voor bezoek om eens een kijkje te geven in hun werk. Bovendien is het mogelijk om uw auto te laten checken voor de winter, zodat deze winterklaar is. Voor de aankleding van uw landelijke auto test dag met attracties of attributen kunt u natuurlijk bij Heesbeen terecht.

Niet alleen voor Opel

De landelijke auto test dag is een initiatief van Opel voor autodealers waar door het hele land mensen gebruik kunnen maken van een Wintercheck. Daarnaast is het bedoeld voor het hele gezin om eens naar de autodealer te gaan, waar deze dag van alles te doen is. Dit is natuurlijk niet alleen geschikt voor Opel, maar kan ook voor andere automerken een leuke gelegenheid zijn om mensen eens langs te laten komen.

Diverse activiteitenLandelijke auto test dag

Voor de aankleding kunt u diverse activiteiten en speelgelegenheden kiezen. Heesbeen helpt u graag met het opzetten van een geslaagde dag voor alle bezoekers. Zo hebben we een popcornmachine waarmee u de aanwezige kunt trakteren, kunt u de kinderen laten springen op ons Formule 1 springkussen of kunt u ze zelf laten rondrijden in de Big Wheelsbaan, of voor de kleinere bezoekers de Fun Wheelsbaan. Voor een sfeervolle aankleding kunnen we bijvoorbeeld ook ballonnen leveren of een skytube voor buiten. Met Heesbeen organiseert u een echte autodag.

Uw eigen auto test dag organiseren

Wilt u ook een auto test dag organiseren met veel vermaak voor het hele gezin? Dan zijn de attracties en feestartikelen van Heesbeen uitstekend geschikt om van uw event een succes te maken. U vindt bij ons diverse mogelijkheden voor een evenement met het thema auto. Voor meer informatie of vragen over onze verhuurmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. We bekijken graag hoe we u het beste kunnen helpen.