Maak een entree met uw eigen loper

Wilt u dat uw gasten op uw evenement of feest een entree maken die past bij de gelegenheid? Dan kunt u bij Heesbeen een loper huren met afzetpaaltjes. Hiermee creëert u een prachtig aangeklede entree waar uw gasten genieten van een welkome ontvangst. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat u zelf kunt bepalen hoe de sfeer wordt.

Voor ieder feest

Een loper kan voor verschillende gelegenheden gebruikt worden. Of het nu een bruiloft, een jubileumfeest of opening van uw winkel is, een loper kan net dat beetje extra verzorgen. U kunt de loper dan ook voor iedere feestelijke gelegenheid gebruiken. Geef u evenement meer aanzien, bijvoorbeeld met een echte rode loper.

In alle kleuren en maten

Wij leveren lopers in allerlei verschillende soorten. De breedte varieert van één tot twee meter maar in de lengte zijn alle maten mogelijk. Zo kunt u de entree naar eigen inzicht lang of kort maken. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren. De loper is verkrijgbaar in wit, paars, blauw, groen, roze, geel, oranje, zwart, goud en zilver. Het is dus ook mogelijk een loper te selecteren die past bij uw specifieke thema.

Blijvende eigenaar

Onze lopers, die geleverd worden met afzetpaaltjes, zijn voor koop en niet voor huur. U bent dan ook eigenaar van de loper wanneer u deze bij ons bestelt. De lopers krijgt u met beschermfolie, zodat u net voor het evenement begint de folie kunt verwijderen en hij klaar is voor gebruik. Na afloop mag u de loper dus houden.

Uw eigen loper?

Wilt u graag een mooie entree voor uw feestelijke gelegenheid? Kleed deze dan aan met een mooie loper met afzetpaaltjes, voor een extra tof effect. Voor meer informatie of vragen over onze lopers kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.rode loper