Maak er een onvergetelijk kerstfeest van met Heesbeen

Organiseert u in de wintermaanden een kerstborrel, kerstevenement of kerstmarkt? Dan hebben we bij Heesbeen de juiste benodigdheden voor u, helemaal in de kerstsferen. Zowel voor het aantrekken van bezoekers als het vermaken van uw gasten hebben we de juiste attributen in huis. Met Heesbeen organiseert u gegarandeerd een geslaagd evenement. Lees hier meer over de keuzes en mogelijkheden!

De leukste publiekstrekker voor de kerstdagen!kerst huren aankleding

Organiseert u een evenement voor of tijdens de feestdagen? Of wilt u uw winkel, wintermarkt, opening, showroom, kerstmarkt of kerstshow extra aandacht geven? Trek dan extra bezoekers met deze Kerstman van 4,5 meter! Deze grote, vrolijke en zwaaiende Kerstman is van ver te zien en zal de nieuwsgierigheid van vele voorbijgangers trekken. Deze opblaasbare Kerstman wordt compleet geleverd in een tas (80x40x40 cm) met spantouwen, haringen en blower. Het verankeringsmateriaal dient u alleen zelf te regelen.

Decoratie voor uw kerstevenement

Tijdens uw kerstevenement is het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren voor alle gasten. Onze arrenslee met rendier is perfect als decoratie voor uw kerstevenement of presentatie. Voor volwassenen ontzettend leuk om onvergetelijke foto’s mee te maken tijdens een kerstborrel, maar ook voor kinderen erg leuk om de verbeelding zijn gang te laten gaan en te spelen in de arrenslee. Creëer een echte kerstsfeer op uw evenement!

Verras uw gasten met onze Rodeo Rendier

Wilt u liever een interactieve attractie voor uw gasten of bezoekers? Dan is onze Rodeo Rendier een hele goede! Deze dient als de welbekende rodeo, maar is geheel vormgegeven in kerstsferen. Kunt u langer blijven zitten dan de rest? Bewijs het op dit rendier en maak er een heuse wedstrijd van. Een aanwinst voor elk kerstevenement, of u nu een bedrijfsborrel of een kerstmarkt organiseert. Leuk voor jong en oud.

Neem contact met ons op!

Bij Heesbeen kunt u terecht voor alle kerstbenodigdheden. Heeft u vragen over ons assortiment, de levering, het ophalen of de montage? Neem dan gerust contact met ons op. We lichten u graag in zodat u zorgeloos de gewenste benodigdheden kunt organiseren voor uw evenement voor of tijdens de kerstdagen. Met Heesbeen wordt het gegarandeerd een zalige kerst!