Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In tijden van milieubesef en klimaatverandering is het belangrijk om als bedrijf ook een steentje bij te dragen. Daarom hebben we bij Heesbeen de focus gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen om ook bij te dragen aan een beter milieu. Voor een milieubewust event bent u bij Heesbeen aan het juiste adres.

Milieubewustere bezorging

Voor het bezorgen van de attracties bij uw evenement hebben we gezorgd voor compleet nieuw vervoer. Zo zijn alle oude bedrijfswagens vervangen voor nieuwe schonere wagens. Deze zijn allemaal Euro 6, geheel volgens de regelgeving van de Europese Unie. Dit betekent dat de wagens zijn uitgerust met een Euro 6 diesel motor die minder CO2, roetdeeltjes en stikstofoxiden uitstoot. Door de toevoeging van de AdBlue wordt bovendien 85% van de stikstofoxiden omgevormd tot water en stikstof. Dit draagt bij aan een milieubewustere bezorging van onze attracties.

Milieu-eisen

Dankzij onze nieuwe wagens voldoen wij bovendien aan de nieuwste milieu-eisen. Steeds meer gemeentes stellen een milieuzone in voor voertuigen. Dit betekent dat auto’s met een slechte uitstoot niet meer binnen bepaalde zones mogen komen. Onze voertuigen voldoen inmiddels aan alle milieu-eisen waardoor we dus gewoon kunnen leveren in deze zones. Waar u uw attractie ook nodig hebt, wij kunnen hem voor u brengen.

Richtlijnen voor evenementen

Niet alleen voor voertuigen worden steeds strengere eisen ingesteld, ook evenementen moeten steeds duurzamer worden. De gemeente Amsterdam loopt hierin voorop en heeft zelfs een richtlijn vastgesteld voor de duurzaamheid van evenementen. Bent u van plan een evenement te organiseren? Wacht dan niet af maar volg nu al deze richtlijnen. Heesbeen helpt u als attractieleverancier aan een milieubewust evenement.

Duurzaam evenement organiseren?

Wilt u een evenement organiseren dat duurzaam is en voldoet aan alle eisen voor het milieu? Bij Heesbeen helpen we u graag op een duurzame manier aan attracties die u evenement tot een succes maken. Voor meer informatie of vragen over onze attracties kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken graag hoe we u kunnen helpen.