Met Heesbeen scoort u tijdens het WK!

We kunnen eind dit jaar weer genieten van het WK! De 22e editie van het WK vindt plaats in Qatar en begint op 20 november en loopt tot 18 december. Rondom de Nederlandse wedstrijden vindt er veel feest plaats en wordt er volop samen genoten door jong en oud. Zou u graag een leuk evenement of feestje willen organiseren tijdens één van de Nederlandse wedstrijden? Dan heeft Heesbeen veel leuke spellen, attracties en aankleding voor u! Reserveer uw gewenste items op tijd zodat u uw gasten gegarandeerd verrast met een leuke middag, geheel in thema.

Speeloverzicht Nederlands elftal

Groepsfase

  • Senegal – Nederland: 21 november 2022 17:00
  • Nederland – Ecuador: 25 november 2022 17:00
  • Nederland – Qatar: 29 november 2022 16:00

 

Finales

  • De achtste finales van groep A worden 3 en 4 december 2022 gespeeld;
  • De kwartfinales worden 9 en 10 december 2022 gespeeld;
  • De troostfinale wordt op zaterdag 17 december 2022 gespeeld;
  • De finale wordt gespeeld op zondag 18 december 2022 om 16:00.

 

Helemaal in oranje thema!

Oranje Skytubes

Deze Skytubes zijn een echte trend en worden veel gebruikt bij ingangen en entrees. Bestel ze in de kleur oranje en verwelkom uw gasten op een feestelijke manier. Er wordt wind in de tubes geblazen zodat ze heel de dag blijven wapperen.

 

Panna kooi met oranje dak

Dankzij de oranje kleur is deze panna kooi hartstikke geschikt voor een leuk voetbalevenement tijdens het WK. Dankzij het dak vliegt de bal nooit naar buiten en kan er in de rust lekker door gevoetbald worden.

 

wk attractie

Op de stropdas

Op de stropdas’ is een vernieuwend doelschietspel! Super leuk om te spelen voor een wedstrijd van het WK, zodat iedereen al goed in de sferen komt. Het doel van het spel? Schiet de bal in het gat, ter hoogte van de stropdas. Ook hebben we nu een ‘Op de stropdas’ leeuwin.

 

Levend tafelvoetbal

Heeft u ooit gehoord van een levend tafelvoetbalspel? Dit zal iedereen enthousiast krijgen. Speel in 2 teams van elk 5 spelers en probeer zo veel mogelijk punten te halen. Ons tafelvoetbalspel is het originele spel met opblaasbare bodem en aluminium schuifbuizen. Elke speler zit vast met een gordelband, waardoor de bewegingsvrijheid wordt beperkt.

 

Rodeo voetbal

Met onze rodeo voetbal is het gegarandeerd lachen geblazen. Het is een variant op de vertrouwde rodeostier, enorm geschikt voor een evenement tijdens het WK. De enorme voetbal komt langzaam op gang, waarna hij het de kandidaat erg moeilijk maakt. Probeer er zo lang mogelijk op te zitten om te winnen, en valt iemand? Dan komt u zacht terecht op een luchtkussen.

 

Voetbal goal

Ons opblaasbaar voetbalgoal maakt doelschieten leuk als activiteit. Probeer door de verschillende gaten in het doek te schieten en verdien zo veel mogelijk punten. Om een doelpunt te maken is techniek en scherp balspel belangrijk, wie is bij jullie de beste?

 

Voetbaldartswk darts

Onze opblaasbare voetbaldarts is een uitdaging voor jong en oud. Schiet net zoals bij het voetbalgoal door de verschillende gaten in het doek en verdien zo veel mogelijk punten. Concentratie is bij dit spel vereist!

 

Maak er een echt feestje van met Heesbeen

Samen met onze feestelijke producten en attracties wordt uw evenement of feestje sowieso een groot succes. Heeft u nog vragen over onze attracties, breng- en haalservice of uw mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We denken altijd actief met u mee over de invulling van uw WK!