Nieuw afhaalfiliaal omgeving Helmond

Heeft u een attractie besteld voor een evenement of feestje dat u organiseert en wilt u deze graag zelf ophalen? Dat kan uiteraard bij Heesbeen. Wij hebben diverse afhaal filialen waar u terecht kunt om een attractie op te halen en weer in te leveren. Dit scheelt u weer in de kosten! Sinds kort is er weer een nieuw afhaal filiaal bijgekomen in omgeving Helmond waar u diverse attracties kunt ophalen voor veel speelplezier!

Hoofdkantoor regio Helmondafhaal filialen

Per 1 oktober zijn wij met ons hoofdkantoor verhuisd van Eindhoven naar Nuenen. Vanuit hier hopen we u nog beter en efficiënter te kunnen helpen. Dankzij de nieuwe vestiging kunnen we bovendien een nieuwe regio uitstekend bedienen. Het hoofdkantoor dient dan ook als afhaalfiliaal voor de regio Helmond, Geldrop en Mierlo. Woont u in deze regio en wilt u een attractie bij ons komen afhalen? Dan bent u van harte welkom aan de Kruisakker 7 in Nuenen.

Overige afhaalfilialen

Door onze diverse afhaal filialen kunt u vanuit verschillende regio’s eenvoudig uw attracties ophalen. Zo hebben we filialen in de omgeving Utrecht, Tilburg, Breda, Nijmegen en Land van Heusden/Altena. Bekijk hier welk filiaal voor u het gunstigste is gelegen en waar u het beste terecht kunt voor het afhalen van een springkussen of draaimolen.

Bezorgen

Lukt het niet om uw gehuurde attractie op te komen halen dan is het natuurlijk bij Heesbeen ook mogelijk om deze te laten brengen. U kunt de verschillende topattracties laten vervoeren naar iedere bestemming waar uw feestje of evenement plaatsvindt. Daar kunnen we u uiteraard ook helpen met de opbouw van de attracties.

Attractie ophalen?

Wilt u een toffe attractie om uw evenement net dat beetje extra te geven of om de kinderen een dag speelplezier te geven? Kijk dan eens naar het assortiment van Heesbeen en kom hem ophalen in een van onze afhaal filialen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar.